Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.08.2012.

22:59

Janković: Odlučio sumnjivi penal

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković izjavio je posle eliminacije od Bordoa da nema šta da zameri igračima, kao i da je Bordo prošao zbog sumnjivog penala.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Mi smo u najavi dvomeča imali jednu želju, da kad prođe možemo da sednemo u svalčionici i da pogledamo jedni druge u oči. Tako je i bilo, nemam šta da zamerim igračima. Pokazali smo ogromnu borbenost i želju. Direktna greška dovela je do gola, uvek boli kada primite gol u sudijskoj nadoknadi, posebno kada vas to košta evrokupova".

„Ipak, ne sumnjam da ćemo iz ovoga izaći jači i bolji.Videli smo u ovoj utakmici sve – golove, ritam, šanse, prečke. Šteta je da ovakva utakmica bude odlučena golom iz sumnjivog penala u nadoknadi. Situacija je sporna, mislim da je njihov igrač počeo da pada i pre kontakta, ako ga je uopšte bilo“, dodao je Jankovič.

Trener ’crveno-belih’ kaže da je srećan zato što su njegovi fudbaleri igrali srcem.

„Bila je to greška koja nas skupo košta, naša ekipa je mlada i neiskusna ekipa na evrosceni. Možda smo se poradovali prerano i izgubili smo koncentraciju u ključnom trenutku. Moram da budem iskren, neki od njih su zaplakli već kad smo postigli drugi gol. Jako im je teško, sve emocije su izašle. Ja zaista volim da igraju srcem, a sada su ostavili srce i dušu na terenu“. zaključio je Janković.

Crvena zvezda je izgubila od Bordoa sa 3:2 i ispala je iz daljeg takmičenja, a utiske Nikole Mikića i Milana Jovanovića pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

292 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu