Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.08.2012.

11:13

Đurić dovodi napadača iz Dinama?

Partizanu je gledajući prve mečeve potrebno mnogo toga, ali je napadač prioritet. To će pokušati da sredi Dragan Đurić.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Predsednik srpskog šampiona navodno je otputovao u Zagreb kako bi iz Dinama u Humsku 1 doveo centarfora koji je i ranije bio meta, Ivana Krstanovića.

"Jeste, tražim centarfora, napišite da je Krstanović u Partizanu", rekao je Đurić za "Žurnal" i dodao, "Partizan je dva miliona evra u plusu! Izvinite, ne dva, nego 1,8 miliona jer smo platili po 100 hiljada za Pauljevića i Kneževića".

Predsednik "crno-belih" je istakao da je Pauljević odličan igrač koji će klubu doneti bar tri miliona evra.

Ivan Krstanović je 29-godišnji napadač koji je navodno bio interesantan Partizanu još pretprošle godine dok je igrao za Zagreb. Za Dinamo je postigao 10 golova u 22 utakmice. Upitan da li će preći u Partizan, ostao je tajanstven.

"Moj transfer je u rukama je kluba i još ne znam gde ću nastaviti karijeru. O Partizanovoj ponudi mogao bih nešto više reći tek ako ona bude službena, a naravno da se osim odštete Zagrebu mora razgovarati i o mojim uslovima", rekao je Krstanović za Jutarnju.hr.

Partizan je otputovao na sever Norveške gde u četvrtak igra plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope. Da li će i predsednik biti u Trumseu?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu