Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.08.2012.

21:11

Real samo 1:1, goleda na San Mamesu

U utakmicama prvog kola španske Primere odigranim u nedelju Valensija je uspela da osvoji bod protiv Reala u Madridu, dok je Betis sa 5:3 pobedio Atletik.

Izvor:

Autor:

Default images

Real je u prvom meču sezonu na "Santjago Bernabeu" poveo golom Argentinca Iguaina već u desetom minutu, asistent je bio njegov zemljak Anhel di Marija.

Valensija je u 42. minutu izjednačila preko Žonasa, a do kraja meča Madriđani nisu uspeli da savladaju Dijega Alveša i pored deset šuteva upućenih u okvir gola Valensije.

Atletik Bilbao i Betis su odigrali spektakulran meč na "San Mamesu". Gosti su na poluvremenu vodili sa 3:0, Baskijci su stigli do izjednačenja u 76. minut, ali je sa još dva gola u finišu meča tim iz Sevilje stigao do prve pobede u šampionatu.

Kastro je u sedmom minutu doveo Betis u vođstvo, u 26. minutu Molina je duplirao prednost svog tima, a pet minuta kasnije Ečeberija je postigao treći gol za Betis. Već u drugom minutu drugog poluvremena De Markos je postigao prvi gol za Bilbao na meču, a zatim je San Hose golovima u 67. i 76. minutu posle dodavanja Gomesa doneo izjedančenje svom timu.

Pozuelo je međutim u 80. minutu ponovo doneo rezultatsku prednost Betisu, a konačan rezultat svojim drugim golom postavio je Molina u 86. minutu.

Primera, prvo kolo:
Real Madrid - Valensija 1:1
Iguain 10 - Žonas 42
Atletik Bilbao - Betis 3:5
De Markos 47, San Hose 67, 76 - Kastro 7, Molina 26, 86, Benat 31, Posuelo 80

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve