Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.06.2012.

13:45

Gigs i Belami u timu V. Britanije

Legendarni velški fudbaleri Rajan Gigs i Krejg Belami nastupiće na Olimpijskim igrama kao deo reprezentacije Velike Britanije.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Selektor Stjuart Pirs je od igrača starijih od 23 godine pozvao još beka Mančester Sitija Majku Ričardsa, što znači da na Igrama u Londonu neće igrati Dejvid Bekam, glavnog promotora događaja.

Preostalih 15 fudbalera moraju biti rođeni posle 1. januara 1989. godine, a u reprezentaciji ne mogu biti fudbaleri koji su učestvovali na Evropskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj.

"Svi znaju koliko mi igranje za nacionalni tim znači i bila bi mi velika čast da budem deo jedinstvenog tima Velike Britanije na OI u Londonu. Naravno da sam veoma razočaran, ali neće biti većeg navijača od mene. Nadam se da momci mogu da osvoje zlato. Kao neko ko je rodjen u Londonu, veoma sam ponosan što sam učestvovao u dovodjenju Olimpijskih igara u domovinu i jedva čekam da Igre počnu", rekao je Bekam.

Olimpijske igre u Londonu održaće se od 27. jula do 12. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu