Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.06.2012.

09:12

Đorić protivkandidat Karadžiću

Milovan Đorić zvanično je postao kandidat za prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije i verovatno će biti glavni konkurent Tomislavu Karadžiću.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Đorić je u ponedeljak postao predsednik Organizacije fudbalskih trenera Srbije, a potom je na Izbornoj skupštini postao i zvanični kandidat za prvog čoveka vladajućeg tela srpskog fudbala. Njega je predložio Stanislav Karasi, a to su podržali i ostali članovi Skupštine.

Samo Milovan Đorić može da se bori sa ovakvim alama, sa onima koji sapliću, a on je uvek na nogama. U fudbalu je uspeo sve. Osvojio je sedam šampionskih titula, trenirao razne selekcije, pa smatram da je dorastao da bude kandidat za predsednika FSS“, rekao je Karasi.

Đorićeva kandidatura je ujedno i prva zvanična za mesto prvog čoveka srpske kuće fudbala.

Moram prvo da se konsultujem sa bazom u Beogradu, saradnicima, a zatim ćemo pričati o mojoj kandidaturi“, kratko je rekao Đorić.

Na samoj Skupštini Organizacije fudbalskih trenera Srbije, Đorić je trebalo da ima dvojicu protivkandidata, ali se Miloljub Ostojić nije pojavio, dok je Neško Milovanović ranije napustio sednicu. Kada su, zbog raznih sporova, delegati OFT Vojvodine i Zapadne Srbije napustili sednicu, ona je završena bez problema.

Ukaljali su nam struku, ali neću da se svetim. Radiću u interesu struke. Posla je mnogo“, rekao je Đorić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

166 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d