Nova vest
Fudbal

Subota, 26.05.2012.

20:26

Ivanović: Poraz zbog naših grešaka

Kapiten reprezentacije Srbije na utakmici Španijom Branislav Ivanović rekao je da je Srbija izgubila zbog individualnih grešaka.

Izvor:

Autor:

Default images

"Mislim da je utakmica bila izuzetno teška. Naša prva u ovom sastavu i formaciji. Bilo je dosta pozitivnih stvari a utakmicu smo izgubili zbog naših individualnih gresaka. Prvi gol smo primili iz kontranapada, što je čudno, jer smo se celu utakmicu branili, a gol smo primili iz kontranapada i posle penala", rekao je štoper Čelsija posle meča.

Ivanović veruje da Srbija može da igra bolje u narednim utakmicama i da nova taktika i formacija selektora Mihajlovića može biti izuzetno moćna ako se na pravi način uigra.

"Imali smo dobrih stvari i u narednim utakmicama ćemo to poboljšati. Ostaje nada da možemo još mnogo bolje i da ćemo se vratiti na pravu stazu i početi da pobedjujemo. Ova taktika je izuzetno dobra i moćna ako se uigra kako treba. Ako se sve ukomponuje ličićemo na ozbiljan tim".

Ivanović je istakao da mu prija uloga kapitena reprezentacije Srbije.

"Odgovornost kao kapitena je velika, ali prija i to nije ništa strano. Ovi mladi momci su izuzetno kvalitetni, imaju veliku želju. Iskustvo se stiče velikim utakmicama kao što je ova i ona nam mnogo znači da vidimo gde smo u odnosu na svetskog i evropskog šampiona", istakao je Ivanović.

Španci su drugi gol postigli iz penala posle prekršaja Ivanovića.

"Iskreno, malo sam ga zakačio u trku, on je to iskoristio i pao. Nisam ga video kada je prošao između Nevena i mene, došlo je do kontakta i sudija je dosudio jedanaesterac."

Srbija je u Sent Galenu izgubila od Španije sa 2:0, a narednu utakmicu će odigrati sa reprezentacijom Francuske u Remsu 31. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu