Nova vest
Fudbal

Subota, 26.05.2012.

12:41

Karadžić: Nema osnova za odštetu

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je za B92 da nema osnova za realizaciju presude o odšteti bivšem selektoru Radomiru Antiću.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Prema našim saznanjima, vladajuće telo srpskog fudbala će Antiću prema presuid morati da isplati više od milion evra.

U svakom slučaju, to je jedna očekivana odluka švajcarskog pravosuđa. Mi smo bili u situaciji da moramo da ispoštujemo tu proceduru, to je tek prvo poluvreme, drugo sledi. Realizacija te presude doći će na naše pravosuđe i to će dugo da traje. Mi mislimo da imamo argumente i da nema osnova za realizaciju te sudske presude“, rekao je Karadžić za B92.

Antić je pokrenuo spor pred Sudom za arbitražu u sportu u Lozani zbog jednostranog raskida ugovora, a Fudbalski savez Srbije na čelu sa Tomislavom Karadžićem je tvrdio da njemu ne duguje ništa i da je ugovor pravilno raskinut.

Antić je na klupi Srbije sedeo od 19. avgusta 2008. do 15. seprtembra 2010. godine i sa selekcijom Srbije učestvovao je na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu