Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.05.2012.

22:58

Prosinečki: Igrači najzaslužniji

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki pohvalio je ambijent u Kruševcu koji su napravili navijači crveno-belih nakon osvajanja Kupa.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Crvena zvezda je u finalu na stadionu ’Mladost’ pobedila Borac sa 2:0 i osvojila 24. Kup u istoriji kluba.

Prvi trofej kao trener osvojio je i Prosinečki koji je dodao da su igrači najzaslućniji za ovaj trofej.

„Stvarno je bio spektakl. Navijači, sjajna atmosfera, zbog njih su igrači igrali bolje. Prvo poluvreme bilo je izjednačeno, Borac je imao dve 100% šanse, moglo je i drugačije da se završi. U drugom Borac nije imao snage i potpuno samo dominirali. Igrači su najzaslužniji i sve čestitke idu njima“, rekao je trener crveno-belih.

Prosinečki nije želeo da odgovara na novinarsko pitanje o ambicijama za sledeću sezonu, već je rekao da će o tome govoriti posle utakmice sa Vojvodinom u poslednjem kolu Super lige.

"Cilj Zvezde je da se svake sezone osvajaju trofeji, ali svi znaju da je najvažnije prvenstvo. Imamo velike ambicije za iduću sezonu, ali o njima ćemo posle utakmice sa Vojvodinom. Svi verujemo da slede mnogo bolji dani za Zvezdu", rekao je Prosinečki.

Vojčić: Kažnjeni smo za promašaje

Trener Borca Slavko Vojičić rekao je da je Zvezda zasluženo pobedila, a da je njegov tim kažnjen zbog promašaja.

"Zvezda je zasluženo pobedila. Prvo poluvreme smo odigrali kako smo najavili, otvoreno, ali nismo imali sportske sreće. Po nepisanom fudbalskom pravilu, tim koji ne iskoristi svoje šanse biva kažnjen, a to se nama desilo", rekao je Vojičić.

"Znao sam da teško mozzemo da preokrenemo posle promašaja i primljenog gola. Zvezda je dominirala i postigla je gol posle naše greške. Nije nam bilo lako da igramo u ovakvom ambijentu, kada ceo tim navija za Zvezdu", dodao je trener Čačana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve