Nova vest
Fudbal

Subota, 12.05.2012.

11:18

Evra: I dalje verujem u titulu

Fudbaler Mančester Junajteda Patris Evra i dalje veruje da njegov tim može da odbrani titulu u poslednjem kolu Premijer lige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Za takav scenario Junajtedu je potrebna pobeda protiv Sanderlenda, ali i kiks gradskog rivala u duelu sa Kvins Park Rendžersom.

„Možda neki misle da sam lud, ali ja i dalje verujem. Znam da sudbinu ne držimo u svojim rukama, ali ako želimo da verujemo u čuda, moramo da pobedimo Sanderlend“, rekao je Evra.

Evra je istakao da se svaki igrač Junajteda suočava sa pritiskom, ali da će ovaj put veći biti na strani tima koji vodi Roberto Mančini.

Ukoliko prvi povedemo, možda njihovi navijači postanu nervozni, a u takvim situacijama igrači na terenu ne rade štvari koje žele. Neće biti nimalo prijatno ukoliko Siti bude slavio, jer ljudi će pričati da je došao kraj Junajtedove vladavine“, dodao je Evra.

Levi bek Junajted tvrdi da su sami krivi što su ispustili osam bodova prednosti u odnosu na Siti.

To je realnost. Sami sebe smo ubili, imali smo osam bodova prednosti u odnosu na Mančester Siti“, zaključio je Evra.

Junajted u poslednjem kolu igra protiv Sanderlenda, dok Mančester Siti dočekuje Kvins Park Rendžers. Sve utakmice poslednjeg kola igraju se u nedelju od 16 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu