Nova vest
Fudbal

Petak, 04.05.2012.

10:32

Krunić: Radnički retko kad gubi

Trener Jagodine Simo Krunić izjavio je uoči utakmice sa Radničkim, u 28. kolu Jelen Superlige, da je tim iz Kragujevca dobar i da retko gubi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Radnički je veoma dobra ekipa, koja je posle Partizana i Zvezde, najviše pružila u ovoj godini. To je ekipa koja dugo igra zajedno i koja je izgubila samo dve utakmice, protiv Partizana i Borca“, rekao je Krunić.

Krunić je istakao da Jagodina nije opterećena predstojećom utakmicom i najavio da će ekipa igrati kao i do sada u Superligi.

Ne sumnjam da će moji igrači dati najviše što se može i ja neću biti nezadovoljan, ali ne mogu da obećam rezultat, ne mogu da obećam pobedu jer je Radnički dobra ekipa“, rekao je Krunić.

Trener Jagodine je dodao da mu je drago što se Jagodina u završnici prvenstva bori za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope sledeće sezone.

Krunić je napomenuo da je Jagodina pred utakmicu sa Radničkim hendikepirana neigranjem najboljeg strelca tima Ognjena Mudinskog zbog kartona, a neizvestan je i nastup Miloša Stojanovića koji je povredio petu. Povređeni su i Miroljub Kostić i Mohamed El Monir, koji je slomio nogu.

Prvotimac Jagodine Saša Marjanović dodao je da su igrači motivisani i željni da u subotu pruže maksimum za dobar rezultat.

Znamo da je Radnički dobra ekipa, igraju disciplinovano, imaju odlične prvotimce i najboljeg strelca lige, zaista ih poštujemo, ali mi se borimo za Evropu“, rekao je Marjanović.

Utakmica 28. kola Superlige između Jagodine i Radničkog igra se u subotu od 17 časova na stadionu pod Đurđevim brdom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve