Bekvalac: Idemo na pobedu

Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac rekao je da očekuje pobedu nad Hajdukom i šest bodova više u odnosu na Borac, najvećeg konkurenta u borbi za opstanak.

"Moramo da osvojimo tri boda, iako Hajduk sa trenerom Tomislavom Sivićem igra kvalitetno i efikasno, kao na početku sezone. Očekujem da posle ovog kola imamo šest bodova više od Borca, jer je realno da ih Partizan pobedi", rekao je Bekvalac novinarima u Novom Pazaru.

"Mislim da bi to bila teško dostižna prednost, koja bi nam uoči tri poslednja kola možda i garantovala opstanak. Važno je i što imamo bolji međusobni skor u duelima sa Borcem."

Novi Pazar je 14. na tabeli Super lige sa 22 boda, tri više od pretposlednjeg Borca koji je u zoni ispadanja, dok je Hajduk iz Kule na 10. poziciji sa 30 bodova.

Bekvalac za subotnju utakmicu sa Hajdukom, koja na Gradskom stadionu počinje u 16.30, neće moći da računa na povređene Emira Lotinca, Edina Ademovića, Miloša Markovića i Ibrahima Arifovića, dok će Semir Hadžibulić pauzirati zbog žutih kartona.

"Tim ću odrediti pred sam početak duela sa Kuljanima. Na povredu se žali i Admir Raščić, koji je izdržao celu utakmicu protiv Metalca, ali će verovatno, biti na klupi za rezerve", kazao je Bekvalac.

Igrač sredine terena Radan Šunjevarić se potpuno oporavio i očekuje se da će biti u timu Novog Pazara.

Ulaznice za utakmicu između Novog Pazara i Hajduka biće puštene u prodaju u subotu ujutru, po ceni od 100, 200 i 300 dinara.