Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.04.2012.

16:24

PL: Liverpulu lekcija od Njukasla

Fudbaleri Liverpula nastavili su sa očajnim igrama i porazima, a treći uzastopni doživeli su na gostovanju od Njukasla sa 2:0 (1:0).

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Na nekadašnjem "Sent Džejms parku" blistao je Senegalac Papis Demba Sise koji je bio dvostruki strelac protiv "redsa".

Trećom pobedom u nizu "svrake" su nastavile poteru za mestom koje vodi u Ligu šampiona, jer imaju 53 boda kao i Čelsi, dva manje od Totenhema koji drži željeno mesto broj 4.

Liverpul je šestim porazom u poslednjih sedam kola ostao na osmoj poziciji, a posle ovog kola ispred njega je i gradski rival Everton. Njukasl ima deset bodova više od "karamela", pa je skoro obezbedio nastup u Ligi Evrope.

Meč je obeležio povratak Endija Kerola u Njukasl, ali je on već u desetom minutu izazvao novi bes navijača čiji je nekada bio ljubimac jer je teatralno pao u kaznenom pokušavši da na sraman način iznudi penal.

Golman Njukasla Tim Krul bio je bar 30 centimetara od njega, a čak ni njegove ruke nisu bile blizu noga rivala koji se samo srušio i upropastio dobru šansu za gol.

U samom finišu meča isključen je golman Liverpula Pepe Reina, nakon dobre "glume" Perča. Ukoliko FA ne poništi crveni karton Špancu, on će propustiti polufinale FA kupa protiv Evertona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu