Nova vest
Fudbal

Petak, 30.03.2012.

10:35

Baloteli oteran sa treninga Sitija

Fudbaler Mančester Sitija Mario Baloteli po ko zna koji put je u sredu ušao u sukob sa menadžerom Robertom Mančinijem, zbog čega je oteran sa treninga.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Baloteli se tog dana vratio u Mančester, posle dvodnevnog boravka u Milanu, gde je prekinuo konferenciju za štampu na kojoj je Andrea Stramaćoni predstavljen za novog trenera Intera.

Italijanski fudbaler je imao dozvolu Mančinija da otputuje u Italiju, ali je menadžer Sitija bio nezadovoljan njegovim zalaganjem na treningu, što je dovelo do žustre rasprave njih dvojice pred celim timom.

Trener Sitija Atiljo Lombardo potom je saopštio Baloteliju da neće moći da trenira sa timom, pa je on morao da napusti teren.

Početkom meseca, Baloteli je kažnjen jednonedeljnom platom pošto je posetio jedan striptiz bar u Liverpulu samo 36 sati pre utakmice Sitija i Boltona.

To što se desilo u sredu nije prvi put da Baloteli bude oteran sa treninga, već se to dešavalo i u prošlosti, posle rasprava sa saigračima Žeromom Boatengom Vensanom Kompanijem i Majka Ričarsom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu