Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.02.2012.

15:51

Runi ne igra protiv Ajaksa

Prva zvezda Mančester Junajteda Vejn Runi neće biti u timu ‘crvenih đavola’ za revanš meč 1/16 finala Lige Evrope protiv Ajaksa zbog upale grla.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Runi nije trenirao sa timom u sredu popodne, a Junajted je nešto kasnije potvrdio da se u četvrtak neće naći na terenu “Old Traforda”.

Runi neće igrati, ima problema sa grlom. Oni su počeli još u Amsterdamu prošlog četvrtka i proveo je veći deo vikenda u krevetu i prvi put se pojavio na treningu u sredu. Pokušaćemo sve da se vrati na teren na vreme za meč protiv Norviča u nedelju”, rekao je menadžer Junajteda Aleks Ferguson.

Ostatak tima Junajteda bio je prisutan na treningu, uključujući i Andersona, koji je u poslednje vreme bio odsutan. Tom Kleverli je takođe spreman i očekuje se da će odigrati svih 90 minuta protiv Ajaksa. Na treningu je čak bio prisutan i povređeni Majk Oven, koji je samo malo džogirao.

Utakmica na “Old Trafordu” igra se u četvrtaik od 21 čas, a Junajted ima prednost iz prvog meča od 2:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve