Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.02.2012.

18:38

Skupština: Đurić dobio poverenje

Dugo očekivana redovna sednica Skupštine FK Partizan održana je ali bez predstavnika opozicije.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Skupštini nije prisustvovao ni biznismen Miroslav Bogičević, koji se poslednjih dana u medijima spominjao kao mogući protivkandidat aktuelnom predsedniku Draganu Đuriću.

Na sednici je bilo prisutno 48 od 64 delegata, medju kojima su i predsednik FSS Tomislav Karadžić, zatim predsednik JSD Partizan Dušan Vujošević, zatim ministar Rasim Ljajić, Savo Milošević, Ljubiša Tumbaković...

Medju delegatima nije bilo "opozicionara" Nenada Bjekovića, Slavka Drljače, Marka Vjetrovića....

"Već danima stvara se destruktivna atmosefra oko ove Skupštine. Upravni odbor i ja izloženi smo manipulacijama u medijima, a sve to čini grupa ljudi koja zarad neke ljubomore i ličnih interesa želi na nasilan način da preuzme klub", rekao je predsednik crno-belih Dragan Đurić.

On je iskoristio priliku da tih četiri-pet članova Skupštine koji se nisu pojavili upita.

"Osvojili smo sedam od osam mogućih trofeja, napravili finansijski plus, povećali plate zaposlenima. Zar je trebalo da osvojimo jedan trofej i napravimo minus od 10 ili 15 miliona", poručio je Đurić.

Potpredsednik Partizana Branko Ružić rekao je da "nema potrebe za vanrednim izborima".

"To ne bi bilo pragmatično u ovom trenutku", rekao je Ružić.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić rekao je da je Skupština pravo mesto da se rešavaju problemi, dok je Dušan Vujošević istakao da u slučaju da klub bude imao loše rezultate "neće biti kriv trener Avram Grant, nego oni koji su izazvali krizu".



Na kraju sednice Skupština je izglasala puno poverenje aktuelnom rukovodstvu i predsedniku Đuriću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu