Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.01.2012.

10:25

Čelsi želi Meda Kamaru?

Vezni igrač Partizana Mohamed Medo Kamara navodno je meta jednog od najboljih engleskih klubova, Čelsija.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Londonski tim prema nezvaničnim informacijama prati igre Kamare koga vidi kao naslednika Majkla Esijena i Džona Obija Mikela.

“Ne bih govorio o imenima, ali ponuda ima, pa i od onih najzvučnijih klubova“, ostao je zagonetan menadžer Kamare Migel Medići.

“Zna se da je san Mede da igra u Premijer lig, a ukoliko ode u veliki klub, to će da bude samo dodatni plus“, dodao je Medići.

Medo je često izjavljivao da želi da igra u Engleskoj, pre svega u Arsenalu. Pre oko četiri meseca njegov menadžer je poručio da bi srpski šampion za njega mogao da dobije oko 4 miliona evra.

“Znam za aktuelne probleme u Partizanu, ali to je isključivo stvar kluba i nadam se da će šampion Srbije da brzo reši sve na najbolji način. Moj posao je, naravno, da gledam interes igrača, a njegova budućnos umnogome zavisi od Partizana, jer Medo ima ugovor na još godinu i po dana“, istakao je Medići.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve