Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.01.2012.

20:14

Stojković ide u Azerbejdžan?

Golman Partizana i reprezentacije Srbije Vladimir Stojković mogao bi da nastavi sezonu u azerbejdžanskom timu Hazaru iz Lenkorana.

Izvor:

Autor:

Default images

Za Hazar igra bivši napadač Crvene zvezde i reprezentacije Azerbejdžana Branimir Subašić koji u izjavi za "Večernje novosti" kaže da je njegov klub zainteresovan za dovođenje Stojkovića.

"Umesto rumunskog stručnjaka Rednika na klupu je nedavno seo turski trener Bičer. I on i predsednik su me pitali za mišljenje o golmanu Partizana Vladimiru Stojkoviću", rekao je Subašić.

29-godišnji napadač koji je ove sezone postigao pet golova na 14 utakmica u dresu Hazara kaže da su predsednik i novi trener njegovog kluba zainteresovani za srpskog golmana.

"Rekli da su jako zainteresovani za realizaciju transfera. Na golu Hazara je reprezentativac Azerbejdžana, a želja sportskog sektora u klubu je da mu pojačaju konkurenciju. Koliko znam u narednim danima bi na adresu kluba iz Humske trebalo da stigne zvanična ponuda za Stojkovića."

Hazar je trenutno trećeplasirani tim prvenstva Azerbejdažana, a u ovoj državi na Kavkazu brani i bivši golman Crvene zvezde Saša Stamenković koji od prošlog leta stoji na golu šampiona Nefčija iz Bakua.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve