Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.12.2011.

09:20

Zlatne lopte Kolarovu i Jovanoviću

Fudbalski savez Srbije će u utorak u 14 časova u hotelu “Hajat” dodeliti “Zlatne lopte” najboljem fudbaleru i najboljem treneru u 2011. godini.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Novosti pišu da se imena laureata već znaju I da će nagradu za najboljeg fudbalera u godini na izmaku dobiti Aleksandar Kolarov, a da je najbolji trener Ivan Jovanović.

I pored toga što je naša fudbalska reprezentacija doživela fijasko u kvalifikacijama za PE, Kolarov se izdvojio iz sivila.

Predvođen Ivanom Jovanovićem APOEL sa Kipra napravio je istorijski uspeh plasmanom u osminu finala Lige šampiona, probivši se između tri poslednja osvajača Lige Evrope Zenita, Porta i Šahtjora.

Priznanja najboljima u “Hajatu” uručiti predsednik FSS Tomislav Karadžić.

Dosadašnji osvajači ovih priznanja su bili Nemanja Vidić i Dejan Stanković po dva puta i Nikola Žigić jednom, a Ilija Petković, Ljubiša Tumbaković, Slaviša Jokanović, Radomir Antić i Milovan Rajevac u konkurenciji trenera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d