Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.12.2011.

11:48

L'Ekip: Bekam u PSŽ-u 18 meseci

Prema pisanju francuskog sportskog lista L'Eekip, Dejvid Bekam igraće sledećih 18 meseci za Pari Sen Žermen.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Englez će navodnu u Parizu zarađivati 800.000 evra mesečno, što je čak 60% više nego što dobija trenutno najplaćeniji igrač u francuskoj Ligi 1, Joan Gurkuf u Lionu.

"Le Parisien" navodi kako bi Bekam mogao da zarađuje oko 17 miliona evra godišnje u ovom klubu zahvaljujući marketinškim ugovorima.

Parižani su čak organizovali i zabavu povodom njegovog potpisivanja za ovaj slavni francuski klub. Bekam će, najverovantije, u Pariz stići ove sedmice kako bi završio detalje vezane za ugovor i prelazak u glavni grad Francuske.

Prelazni rok zvanično počinje prvog dana Nove 2012. godine i tada bi Bekam trebalo da potpiše ugovor, a prvu utakmicu u dresu novog kluba Bekam bi mogao da odigra već 4. januara protiv svog bivšeg tima Milana u Kataru, u prijateljskom meču.

U poslednjih pet godina Bekam je branio boje Los Anđeles Galaksija, sa kojim se ove godine okitio titulom u MLS ligi, a pre toga je igrao za madridski Real i Mančester Junajted.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve