Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.12.2011.

19:20

Šou Marka Pantelića na Krfu

Reprezentativac Srbije Marko Pantelić postigao je tri gola u razmaku od samo 19 minuta u meču 12. kola prvenstva Grčke se ekipom Kerkire.

Izvor:

Autor:

Default images

Olimpijakos je pobedio Kerkiru na Krfu sa 4:0 (3:0), a srpski reprezentativac je postigao sva četiri gola.

Olimpijakos je posle pola sata igre vodio sa 3:0. Pantelić je prvi gol postigao u 10. minutu, osam minuta kasnije je postigao drugi gol.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Herte i Ajaksa het-trik je kompletirao već u 29. minutu. Ljubomir Fejsa se zbog povrede ne nalazi u sastavu Olimipijakosa. Konačan rezultat Pantelić postavlja u 63. minutu, kada je posle kornera postigao gol udarcem glavom.

Pantelić je na poslednje tri utakmice u dresu Olimpijakosa postigao čak sedam golova. Srpskom reprezentativcu juna sledeće godine ističe dvogodišnji ugovror, a u dresu Olimpijakosa je već postigao 18 golova na 32 utakmice.

Olimpijakos je trenutno drugi na tabeli grčkog prvenstva sa 27 osvojenih bodova, bod više i utakmicu više ima prvoplasirani AEK, dok je na trećem mesto još jedan atinski klub Panationaikos sa bodom manje, ali i utakmicom manje od Olimpijakosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu