Nova vest
Fudbal

Subota, 10.12.2011.

17:23

Škoro čestitao sjajnom Partizanu

Fudbaleri Partizan nadigrali su Metalac u Lučanima u poslednjem kolu jesenjeg dela sezone u JSL, a treneri oba tima bila su zadovoljna posle duela.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan što je njegov tim u visokom ritmu odigrao u Lučanima i kontrolisao meč.

Njegov kolega Jovica Škoto zadovoljan je što su njegovi igrači dali sve od sebe, ali da njegov tim nije mogao da parira odličnom Partizanu.

"Kontrolisali smo utakmicu sve vreme. Možemo da budemo zadovljni. Na početku smo imali malo problema, nismo mogli da dođemo do šansi, a Metalac je imao stopostotnu šansu. Međutim, dva izvanredna individualna pozeza donela su nam vođstvo na poluvrmenu, pa smo utakmicu rutinski priveli kraju", rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević koji se ponovo osvrnuo na neuspeh u Evropi.

"Mogli smo bolje u Evropi. Ali zadovoljan sam. Oodavno nije bilo deset bodova prednosti na polusezoni. Uz to, afirmisali smo dvojicu mladih igrača, Markovića i Šćepovića. Uradili smo mnogo stvari kojima možemo da se ponosimo", istakao je Stanojević posle ubedljive pobede u Lučanima.

Metalac je polusezonu završio na poslednjem mestu sa samo sedam bodova.

"Partizan je kroz celo prvenstvo pokazao da je najsuperiorniji tim u ligi. Danas je odigrao maestralnu utakmicu. Mi smo pokušali da pariramo koliko smo mogli. Mislim da smo u jednom momentu kontrolisali igru, ali protiv ovakvog Partizana je teško girati. Česttaim mojim igračima koji su dali sve od seve. A Partizanu na zasluženoj jesenjoj tituli, i želim im da osvoje i prvenstvo što su igrama zaslužili", istakao je trener Metalca Jovica Škoro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve