Nova vest
Fudbal

Subota, 10.12.2011.

16:24

Mali Čava: "Glupo pričati o tituli"

Vezista Crvene zvezde Miloš Dimitrijević uklopio se u sivilo ekipe protiv Vojvodine, posle koga su šampionske ambicije s početka sezone svedene na teoriju.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Ne znam šta mogu da kažem u ovom trenutku. Videli ste da na terenu ne ličimo na igrače koji nose dres Crvene zvezde", rekao je mali Čava.

"Sreća u nesreći je što je ovo poslednje kolo i što nas očekuje pauza za vreme koje moramo da razmislimo o svemu i da probamo da napunimo baterije kako bismo u prolećnom delu prvenstva bar malo ublažili loš utisak koji smo do sada ostavili", dodao je Dimitrijevićkoji smatra da razloga za "sumornu jesen" ima mnogo.

"Ima dosta okolnosti koje su uticale da na pola prvenstvene trke budemo ovako loše plasirani. Ništa nije onako kako smo svi očekivali. Glupo je da uopšte pričamo o povratku titule na Marakanu posle zaostatka od 10 bodova. Nadam se da ćemo bar u borbi za Kup biti uspešniji", zaključio je Dimitrijević, čiji se učinak danas sveo na dva pokušaja iz daljine, od čega je onaj u drugom poluvremenu bio jedna od najvećih pretnji po gol golmana Vojvodine, Supića na celom meču na praznoj Marakani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve