Nova vest
Fudbal

Petak, 09.12.2011.

11:08

Gotova sezona za Vidića

Srpski fudbaler i kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić neće moći da igra do kraja sezone zbog povrede ukrštenih ligamenata kolena.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Vidić je tu povredu zaradio u duelu sa Bazelom u okviru Lige šampiona, a iako se u prvi mah mislilo da je pred njim samo nekoliko meseci pauze, najgoru moguću vest po ‘crvene đavole’ potvrdio je menadžer Aleks Ferguson.

Odmah smo znali da je teška povreda. Nemanja neće moći da igra do kraja sezone. Nije da je to neočekivana vest, ali je, ipak, to izuzetno loša vest za nas”, rekao je Ferguson.

Ferguson je istakao da će Vidić morati na operaciju, ali da se još uvek ne zna kada će ona biti obavljena.

“Nemanja u ponedeljak ide kod specijaliste na preglede i tada ćemo znati plan za njegov oporavak i kada će biti operisan. Sigurno je da operacija neće biti zakazana odmah, jer prvo mora otok da mu spadne”, istakao je Ferguson.

Junajted je u Bazelu poražen sa 2:1 i tako je završio takmičenje u Ligi šampione za ovu sezonu, ali će na proleće igrati u Ligi Evrope. Vidić se povredio u prvom poluvremenu tog meča i već u 43. minutu je napustio teren, a već dan kasnije bilo je jasno da je pred njim višemesečna pauza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve