Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.09.2011.

13:44

Navijač poginuo, stadion zatvoren

Peruanske vlasti suspendovale su najveći fudbalski stadion u toj zemlji Monumental, zbog incidenta u kojem je jedan navijač izgubio život.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Do nesreće je došlo u subotu na utakmici između najvećih rivala Univerzitarija i Alijansa, kada je 23. godišnji navijač gostiju pao iz VIP lože, posle sukoba pristalica dva kluba.

"Stadion će biti zatvoren dok se ne završi istraga, saznamo šta se desilo i počinioci ne budu kažnjeni", rekao je gradonačelnik prestonice Ate Oskar Benavides.

Peruanska fudbalska liga, takođe, suspedovala je do daljnjeg stadion Monumental, koji je otvoren 2000. godine i ima kapacitet 80.000 gledalaca.

Zbog učestalih incidenata, reprezentacija Perua međunarodne utakmice igra na nedavno renoviranom Nacionalnom stadionu, iako je Monumental najveći fudbalski kompleks u zemlji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

10 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d