Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.08.2011.

23:45

Stanojević: "Ostavka čeka jutro"

Partizan je eliminisan od irskog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a ono što bode oči je neverovatan broj promašaja 'crno-belih'.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Trener srpskog šampiona Aleksandar Stanojević je posle poraza od Šamroka sa 2:1 istakao da će sačekati sa odlukom o ostavci, izrazio problem sa napadačima i osvrnuo se na izostanak golmana Vladimira Stojkovića.

“Opet smo stvorili dosta šansi, a protivnik dve, tri iz kojih je dva gol. Moram da pogledam utakmicu opet jer mi nije jasno kako nismo postigli gol iz pet,šest neverovatnih šansi", rekao je Stanojević.

Od prvog do poslednje minuta šanse su prošuštali Jovančić, Eduardo, Ilić, Volkov, Marković....

"Imamo problem sa napadačima. Dijara nije u formi, Šćepovića sam hteo da vratim ali je na dan utakmice osetio bol u leđima".

Posle meča navijači su jasno pokazali šta žele, ostavku Stanojevića i odlazak uprave.

"Čuo sam navijače, ali za neke dublje analize treba čekati jutro. Ostavka? Treba sačekati da prenoći”.

Prvo veliko iznenađenje u četvrtak bio je izostanak Stojkovića, standardnog golmana koji nije bio ni među rezervama.

"Stojković nije branio jer nije u formi ali postoje još neke stvari", delimično je otkrio Stanojević.

Trener Šamroka Majkl O'Nil rekao je da je "ponosan dan" za njega, igrače i klub, zbog pobede nad Partizanom i plasmana u grupnu fazu Lige Evrope.

"Oduševljen sam zbog pobede. Pokazali smo hrabrost i verovali u pobedu, iako smo prvi primili gol. Igranje u grupnoj fazi Lige Evropa je neverovatan uspeh. Ovo je ponosan dan za mene, igrače i klub", kazao je O'Nil novinarima na stadionu Partizana posle pobede Šamroka od 2:1.
Klub iz Republike Irske je posle 1:1 u prvom meču četvrtog kola kvalifikacija, pre nedelju dana u Dablinu, u četvrtak u Beogradu zahvaljujući golu iz penala u drugom produžetku pobedio Partizan i plasirao se u grupnu fazu Lige Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

316 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu