Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.07.2011.

18:49

LE: Poznati mogući rivali Zvezde

Evropska fudbalska unija (UEFA) objavila je uže grupe za žreb za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, pa su poznati potencijalni protivnici Crvene zvezde.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

To su norveški Stremsgudse iz Dramena, kao i pobednici mečeva Kečkemet (Mađarska) – Aktobe (Kazahstan), Florijana (Malta) – AEK Larnaka (Kipar), TPS Turku (Finska) – Vesterlo (Belgija), Soligorsk (Belorusija) – Ventspils (Letonija). Žreb je u petak u Nionu od 13.30h.

Rad je izgubio prvi meč od Olimpijakosa iz Volosa sa 1:0 i tako se udaljio od plasmana u treće kolo. Ipak, ukoliko ’građevinari’ prođu dalje, biće u ulozi nosioca i njihovi potencijalni rivali su slovačka Senica, kao i pobednici mečeva Sant Hulija (Andora) – Bnei Jehuda (Izrael), Diferdanž (Luksemburg) – Levadija (Estonija), Strejmur (Farska Ostrva) – Karabag (Kazahstan) i KuPS (Finska) – Gaz Metan (Rumunija).

Sa druge strane, Vojvodina bi u slučaju da prođe Vaduc imala neuporedivo teži posao. Eventualni protivnici Novosađana su Hapoel Tel Aviv (Izrael), Ren (Francuska), Levski iz Sofije (Bugarska), Vitorija Gimaraeš (Portugal) i bolji iz meča Minsk (Belorusija) – Gazijantep (Turska).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve