Nova vest
Fudbal

Nedelja, 03.07.2011.

11:00

Anelka na izlazu, trener za Toresa

Francuski napadač Nikolas Anelka mogao bi da bude prvi fudbaler koji će ovoga leta da napusti tim Čelsija, koji je preuzeo Andre Viljas-Boaš.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Mediji u Engleskoj navode da portugalsi stručnjak namerava da dovede novog napadača pre nego što “plavci” otputuju na azijsku turneju, a kao prvi cilj izdvaja se ime Kolumbijca Radamela Falkaa.

U svakom slučaju, Anelka će skoro sigurno napustiti “Stamford Bridž” s obzirom da formacija koju Viljas-Boaš forsisa (4-3-3) ne “leži” iskusnom Francuzu. On je tokom zime već imao ponudu da se preseli u SAD.

Sjajnim igrama i golovima na pozajmici u Boltonu, tokom proleća se nametnuo i mladi reprezentativac Danijel Staridž, koji će takođe konkurisati za mesto u timu Viljasa-Boaša.

U međuvremenu, Portugalac je doveo Ivana Ortegu i zaposlio ga kao ličnog trenera 50 miliona funti vrednog napadača Fernanda Toresa koji je imao tešku polusezonu od dolaska u London.

Sjajni Španac nije uspeo da se prilagodi igri Čelsija pa je postigao samo jedan gol otkako je prešao iz Liverpula. Viljas-Boaš je uveren da će lični trener pomoći Toresu da vrati formu i samopouzdanje i tako spasi uzdrmanu karijeru, i ponovo zaigrao kao na “Enfildu”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve