Nova vest
Fudbal

Subota, 04.06.2011.

09:56

Ninkov sve bliži Tuluzu

Iako je izgledalo da je Pavle Ninkov najbliži odlasku u Belgiju, na kraju će, ipak, kapiten Crvene zvezde završiti u Francuskoj, tačnije u Tuluzu.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Francuski klub poslao je na „Marakanu“ ponudu približno istu kao i Briž i Anderleht, ali je spreman i da Ninkovu omogući veću godišnju platu nego što su mu nudili belgijski klubovi.

Tuluz je i pre godinu dana bio zainteresovan za Ninkova, tada je želeo da da milion i po evra za obeštećenje, ali je zbog insistiranja navijača posle ubistva Brisa Tatona u Beogradu odustao od dovođenja bilo kog igrača iz Srbije.

Postoji novi klub koji želi da angažuje Ninkova, a nije iz Belgije. Sve će biti jasnije u ponedeljak“, rekao je zamenik sportskog direktora crveno-belih Goran Vasilijević.

Pored Tuluza, za usluge kapitena Zvezde iz Francuske interesovali su se i Lil i Okser, a kako „Sportski žurnal“ saznaje, menadžeri Ninkova se nalaze u jednom od francuskih gradova gde pregovaraju o uslovima pod kojima bi nosio njihov dres.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu