Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.05.2011.

10:29

Zvezdi dva miliona za pojačanja

Crvena zvezda će od svog generalnog sponzora Gasproma dobiti dva miliona evra mimo ugovora za pojačanja za narednu sezonu, prenosi “Sportski žurnal”.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Delegacija crveno-belih bi uskoro trebalo da otputuje u Rusiju, upravo iz tog razloga.

Taj novac bi bio iskorišćen za dovođenje jednog vrsnog napadača i igrača sredine terene ofanzivnih karakteristika, ali i platu argentinskog defanzivcu Lenadru Kufreu iz zagrebačkog Dinama, čiji je dolazak pitanje dana.

“Sportski žurnal”, takođe prenosi da će prema dogovoru Uroša Ćosića i Romana Babjeva, generalnog direktora CSKA, sa “Marakane” u ponedeljak otići zvanični zahtev za novu pozajmicu na godinu dana. Odgovor se očekuje u toku nedelje, a trebalo bi da bude pozitivan, odnosno da Moskovljani odobre ostanak mladog štopera u Zvezdi do juna sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve