Fudbal 42

Nedelja, 15.05.2011.

10:29

Zvezdi dva miliona za pojačanja

Crvena zvezda će od svog generalnog sponzora Gasproma dobiti dva miliona evra mimo ugovora za pojačanja za narednu sezonu, prenosi “Sportski žurnal”.

Zvezdi dva miliona za pojaèanja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

mmm da

pre 12 godina

Sa kojim parama i kakav pobednički tim. Partizan dobija u junu od Uefe 7 miliona za učešće u LŠ, i oni sa tim parama neće praviti pobednički tim. Gledaće kako se drugi pojačavaju. Zvezda je u dugovima, Partizan nije, za Zvezdu treba mnogo više para...
(Lazar, 15. maj 2011 14:56)
- Ko zna, mozda i oni nekome duguku, ili su u nekom minusu... I odakle ti to da oni nisu u dugovima! Jel neko iz partizana izaso u javnost i rekao nase finansijsko stanje je stabilno! U plusu smno toliko i toliko para! Nije! Zato se ne zna, da li su u + ili u -... Zna se da duguju Banatu 3mil, nekim Makedoncima 150.000e (sto je sramota ako stvarno nisu u minusu)...

Osnovani u Zagrebu 1945!

pre 12 godina

Dobro je, tu su i dalje kompleksaski komentari navijaca kluba kji nikad nista nije osvojio van svog sela (i nema izgleda da ce ikad osvojiti, sem ako bas Tole ne postane predsednk UEFA). Zabrinuo bih se da ih nema, to bi znacilo da su prestali da misle o nama. Ovako je sve u redu.

Da parafraziram poruku navijaca Junajteda sa meca sa Celsijem - "Tearing your minds apart since 1991".

gonzales

pre 12 godina

Zadržati Koromana, Tošića, Milovanovića, Kaluđerovića. Vratiti Pantelića, Žigića, Bastu, Krasića. Uzeti Savića od konkurencije. Strance otpustiti, pa sa tim timom do polufinala lige šampiona.

Milos BK

pre 12 godina

Ja ne razumem ove zloslutne komsije, pa lepo pise MIMO ugovora , dodajte na to deo od sponzorskog ugovora , pa i neki igrac ce otici , bice to fina cifra (siguran sam i veca nego ona koju ce djura odvojiti od para iz LS za pojacanja), a na kraju krajeva pogledajte evandra i borhu , za nasu ligu fenomenalna pojacanja , a mislim da zajedno nisu kostali vise od 700-800 hiljada, kamo srece da su nam svi tako jeftini,a tako dobri...

Statisticar

pre 12 godina

@ Vasa
Postali ste vec izlizani sa tim komentarima . A sta je bio Belodedic isto sto i danas Subotic ili Kuzmanovic, Ljuboja ili Ergic.. Sta je po narodnosti Slobodan Marovic a ostali koje si naveo drzavljani Jugoslavije a nacionalnosti hrvatske ili makedonske. Samo vi jugosloveni nemojte o tome. Sta su bili Bobek, Belin, Cajkovski, Zebec, Jusufi, Vokri, Omerovic i jos na desetine takvih . Sajt FK Partizan ( igraci)

dzoni

pre 12 godina

ja ne znam zasto su svi ovi sto pametuju nisu pismeni, pise pored dogovorenih (znaci3.8 miliona) dobice jos dve sto znaci ukupno 5.8 miliona za sve one koji ne znaju da citaju....

badem

pre 12 godina

"Crvena zvezda će od svog generalnog sponzora Gasproma dobiti dva miliona evra mimo ugovora za pojačanja za narednu sezonu"
Znaci, 2 mil. + novac za pojacanja predvidjen ugovorom. Malo li je?
Do ove godine, ni 2 miliona nismo imali, a sad nam je mali i bonus u tom iznosu. Nemoj da smo pohlepni.

XXL Grobar

pre 12 godina

Dobijamo 2 miliona za pojacanja i desetine komentara navijaca Partizana na tu vest. Neprocenjivo! :))
(Piksi sa centra, 15. maj 2011 11:31)

Koliko smeha toliko i komentara a sa vama je smeh zagarantovan.
Sa vama nam je zivot veseliji

Lazar

pre 12 godina

@ Odlična vest, aj ako Adžić ne ume da sa tim parama napravi pobednički tim, onda predlažem prababu za sportskog direktora! A moskovljanima možete da pošaljete MOLBU ili PREDLOG za Ćosića a ne ZAHTEV... Nije Zvezda ne otesana kao neki iz FSS, pa da zahtevaju bez pokrića.
(Dejan Slovenija, 15. maj 2011 10:55)

Sa kojim parama i kakav pobednički tim. Partizan dobija u junu od Uefe 7 miliona za učešće u LŠ, i oni sa tim parama neće praviti pobednički tim. Gledaće kako se drugi pojačavaju. Zvezda je u dugovima, Partizan nije, za Zvezdu treba mnogo više para...

Igor

pre 12 godina

Zar je moguce da ste toliko nepismeni da niste procitali ili shvatili da Zvezda dobija 2 miliona MIMO vec dogovorenih novcanih sredstava ugovorom! To znaci 6+2=8!

Kiko, dođeš mi 4200

pre 12 godina

Crvena zvezda će od svog generalnog sponzora Gasproma dobiti dva miliona evra mimo ugovora za pojačanja za narednu sezonu, prenosi “Sportski žurnal”.

Ovako glasi prva rečenica, ali buljuk polupismenih komentatora ne može ni to savladati. Da pojasnim, to su dva miliona mimo ugovora! MIMO UGOVORA!!! Kapirate? A to što u današnjem svetu, kao ne možeš s dva miliona ništa, to izjavljuju ljudi koji su se navikli da na 'menadžeru' izigravaju Fergusona, pa sami sebi tepaju Ser Voja, Ser Šone ili Ser Kiza. S druge strane,još mi je nejasnije ismevanje ta dva miliona, dok nemaš za pivo, a tata i mama ti uplaćuju internet. Ovo je Srbija, ljudi, dva miliona su 'big daddy' kinta, a niko odavde, osim vas, nije ufurao da će se financijski ikad moći nositi s ozbiljnim pretendentima u Evropi. To može samo na 'menadžeru', u stvarnom životu, niti je, niti će!

vasa

pre 12 godina

kako bi Dzaja nasao ovde talenta ocas posla, njemu nisu nikad trebali stranci.
(Nikola, 15. maj 2011 11:27)

Da, Dzaja je dovodio samo Srbe: Belodedić, Prosinečki, Savićević, Pančev, Najdoski, Marović... Da nije dovodio ove sa strane nikada ne bi postigao najveći uspeh u srpskom fudbalu!!!

Ivan_Nish

pre 12 godina

Nadam se da ce biti dovoljno da se ne izblamirate od tamo nekih nizerazrednih timova u 1. mecu Lige evrope...a sta ga znas, mozda sledece sezone cak i konkurisete Vosi za 2. mesto!
Koliki je dug Salkea bio pre dolaska Rusa za sponzora a koliki je sada?
Izvinjavam se ako moj komentar zvuci provokatorski.

eee

pre 12 godina

pa zar nije bilo 6 do pre neki dan? HAHAHHAHAHHAHAAHAHAHA
(HAHAHHAHA, 15. maj 2011 12:00)

- Pa nije bilo 6 vec, ce sve ukupno Zvezda dobiti od glavnog sponzora 2,7mil po ugivoru i ovih 2mil... Sto mu dodje 4,7mil! Od glavnog sponzora dosta! Za razliku od nekih mi makar imamo glavnog SPONZORA!
- Mada, Ovi drugi (partizani) imaju Toleta i Co. tako da im sponozr nije ni potreban! Ili im je FSS sponzor! :\ E to je ono sto je smesno!

hrkljus

pre 12 godina

Mnogi i ne procitaju vijest kako treba a komentarisu. "Crvena zvezda će od svog generalnog sponzora Gasproma dobiti dva miliona evra MIMO ugovora za pojačanja za narednu sezonu."
Dakle, ne racunaju se pare iz osnovnog ugovora sa Gaspromom, prihod od prodaje igraca, drugi sponzorski ugovori..., tako da ce biti vise od 2 miliona evra za dovodjenje igraca.
Volio bih i ja da je to mnogo vise, ali ukoliko prodamo 5-6 igraca na koje Robi ne racuna mogla bi to bit solidna suma>

AtP

pre 12 godina

Nema nista od onog maikona sto se spominjao. Na poziciji stopera dolazi kufre i produzice se pozajmica za cosica. U veznom redu su trenutno najinteresantniji erik flores iz flamenga koji ima rambovu preporuku, a alternativa je irene kuaku reprezentativac obale slonovace u mladoj selekciji. U napadu je moguce da dodje do velikog iznenadjenja, jer svi ocekuju strance medjutim lukic ozbiljno razmislja o bivsem igracu sopota davidu radicevicu. Igra spica i glavna odlika mu je brzina mada ga krasi i precizan sut, mali kida trenutno u vozdovcu i predstavljao bi osvezenje u napadu jer dugo zvezda nije imala klasicnog golgetera.

deki

pre 12 godina

Salke 04 imao dug 20 miliona eura ,zatim je stigao Gasprom kao sponzor i kako pisu juce novine u nemackoj sada im je dug 155 mil.eura ...slicnost sa cz nije slucajna ..isti ce biti kraj..jako tuzan..

Kalimero

pre 12 godina

I da nikada ne osvojimo ligu,da partizan osvaja 1000000 godina,uvek cu voleti samo jedan klub RED STAR BELGRADE...POZZZ DELIJAMA
(macan, 15. maj 2011 10:45)

Daj, poštedi nas tih parola iz 50ih!!! Ovde se priča o dva miliona za koje nemožeš kupita ama baš ništa u današnje vreme, apsolutno ništa!

Nikola

pre 12 godina

Ovo je katastofa sta ce nam skup igrac u odbrani, Srbija je puna talenata za odbranu u svakom sportu a pogotovu u fudbalu. Problem je sto su za sportska pitanja u Zvezdi totalne neznalice da vidis kako bi Dzaja nasao ovde talenta ocas posla, njemu nisu nikad trebali stranci. Ako bas mora stranac sve pare treba dati na napadaca ili nekog organizatora igre.

Laki mali Princ

pre 12 godina

Lukicu hvala na svemu, ali vreme je da odes. Ucinio si dosta dobrog u jednom haoticnom vremenu za klub, no CZ treba bolje i ozbiljnije resenje na toj i drugim funkcijama.
Zato, hvala i dovidjenja.

PS: Iskreno, i 200 miliona je njima malo.

ja

pre 12 godina

To je bacanje para.Dzaba nam i 22 miliona ako se nastavi ovaj cirkus od lige i kupa! Juce je pocelo potpisivanje peticije igraca jelen super lige i gradjana Srbije da se po zavrsetku ove sezone odmah uruci i pehar i kup partizanu a mi ostali da igramo fudbal. |Nadam se da ce gospoda iz saveza na celu sa Karadzicem to i uraditi,jer je zaista sramota za srbiju kompletno sudjenje i to bas uvek kada zagusti a o finalu kupa sramota je i pisati na ovako uglednom SPORTSKOM sajtu!! Dakle ni 22 miliona nece pomoci sve dok se titule i sudije kupuju za stolom. Sportski pozdrav!

Zare

pre 12 godina

Ko sa gaspromom tikve sadi na kraju nadrlja. Uskoro ce se videti kako to gasprom daje pare, ili ce morati da se kupe neki "njihovi" igraci, ili na neki drugi nacin to morati da se vrati , tesko oni daju pare na lepe oci

Dejan Slovenija

pre 12 godina

Odlična vest, aj ako Adžić ne ume da sa tim parama napravi pobednički tim, onda predlažem prababu za sportskog direktora! A moskovljanima možete da pošaljete MOLBU ili PREDLOG za Ćosića a ne ZAHTEV... Nije Zvezda ne otesana kao neki iz FSS, pa da zahtevaju bez pokrića.

Pedja J7

pre 12 godina

Daj Bože da dovedu 2 igrača za po milion evra, ne ko ranije 10 novih, pa se ne zna ni ko će da igra, ni koju poziciju, a kvalitet igrača 0!

dovla

pre 12 godina

tako smo i prosli put dobili milion pa nisamo doveli ni salatu ni bozica... ko ce sad da uzme ovih dva miliona u svoj dzep,lukic ili adzic.kontam da ce da igraju par ne par ovaj put ili ce ih potrositi na saopstenja

Pedja J7

pre 12 godina

Daj Bože da dovedu 2 igrača za po milion evra, ne ko ranije 10 novih, pa se ne zna ni ko će da igra, ni koju poziciju, a kvalitet igrača 0!

dovla

pre 12 godina

tako smo i prosli put dobili milion pa nisamo doveli ni salatu ni bozica... ko ce sad da uzme ovih dva miliona u svoj dzep,lukic ili adzic.kontam da ce da igraju par ne par ovaj put ili ce ih potrositi na saopstenja

ja

pre 12 godina

To je bacanje para.Dzaba nam i 22 miliona ako se nastavi ovaj cirkus od lige i kupa! Juce je pocelo potpisivanje peticije igraca jelen super lige i gradjana Srbije da se po zavrsetku ove sezone odmah uruci i pehar i kup partizanu a mi ostali da igramo fudbal. |Nadam se da ce gospoda iz saveza na celu sa Karadzicem to i uraditi,jer je zaista sramota za srbiju kompletno sudjenje i to bas uvek kada zagusti a o finalu kupa sramota je i pisati na ovako uglednom SPORTSKOM sajtu!! Dakle ni 22 miliona nece pomoci sve dok se titule i sudije kupuju za stolom. Sportski pozdrav!

Laki mali Princ

pre 12 godina

Lukicu hvala na svemu, ali vreme je da odes. Ucinio si dosta dobrog u jednom haoticnom vremenu za klub, no CZ treba bolje i ozbiljnije resenje na toj i drugim funkcijama.
Zato, hvala i dovidjenja.

PS: Iskreno, i 200 miliona je njima malo.

deki

pre 12 godina

Salke 04 imao dug 20 miliona eura ,zatim je stigao Gasprom kao sponzor i kako pisu juce novine u nemackoj sada im je dug 155 mil.eura ...slicnost sa cz nije slucajna ..isti ce biti kraj..jako tuzan..

Zare

pre 12 godina

Ko sa gaspromom tikve sadi na kraju nadrlja. Uskoro ce se videti kako to gasprom daje pare, ili ce morati da se kupe neki "njihovi" igraci, ili na neki drugi nacin to morati da se vrati , tesko oni daju pare na lepe oci

Kiko, dođeš mi 4200

pre 12 godina

Crvena zvezda će od svog generalnog sponzora Gasproma dobiti dva miliona evra mimo ugovora za pojačanja za narednu sezonu, prenosi “Sportski žurnal”.

Ovako glasi prva rečenica, ali buljuk polupismenih komentatora ne može ni to savladati. Da pojasnim, to su dva miliona mimo ugovora! MIMO UGOVORA!!! Kapirate? A to što u današnjem svetu, kao ne možeš s dva miliona ništa, to izjavljuju ljudi koji su se navikli da na 'menadžeru' izigravaju Fergusona, pa sami sebi tepaju Ser Voja, Ser Šone ili Ser Kiza. S druge strane,još mi je nejasnije ismevanje ta dva miliona, dok nemaš za pivo, a tata i mama ti uplaćuju internet. Ovo je Srbija, ljudi, dva miliona su 'big daddy' kinta, a niko odavde, osim vas, nije ufurao da će se financijski ikad moći nositi s ozbiljnim pretendentima u Evropi. To može samo na 'menadžeru', u stvarnom životu, niti je, niti će!

Kalimero

pre 12 godina

I da nikada ne osvojimo ligu,da partizan osvaja 1000000 godina,uvek cu voleti samo jedan klub RED STAR BELGRADE...POZZZ DELIJAMA
(macan, 15. maj 2011 10:45)

Daj, poštedi nas tih parola iz 50ih!!! Ovde se priča o dva miliona za koje nemožeš kupita ama baš ništa u današnje vreme, apsolutno ništa!

Dejan Slovenija

pre 12 godina

Odlična vest, aj ako Adžić ne ume da sa tim parama napravi pobednički tim, onda predlažem prababu za sportskog direktora! A moskovljanima možete da pošaljete MOLBU ili PREDLOG za Ćosića a ne ZAHTEV... Nije Zvezda ne otesana kao neki iz FSS, pa da zahtevaju bez pokrića.

Nikola

pre 12 godina

Ovo je katastofa sta ce nam skup igrac u odbrani, Srbija je puna talenata za odbranu u svakom sportu a pogotovu u fudbalu. Problem je sto su za sportska pitanja u Zvezdi totalne neznalice da vidis kako bi Dzaja nasao ovde talenta ocas posla, njemu nisu nikad trebali stranci. Ako bas mora stranac sve pare treba dati na napadaca ili nekog organizatora igre.

eee

pre 12 godina

pa zar nije bilo 6 do pre neki dan? HAHAHHAHAHHAHAAHAHAHA
(HAHAHHAHA, 15. maj 2011 12:00)

- Pa nije bilo 6 vec, ce sve ukupno Zvezda dobiti od glavnog sponzora 2,7mil po ugivoru i ovih 2mil... Sto mu dodje 4,7mil! Od glavnog sponzora dosta! Za razliku od nekih mi makar imamo glavnog SPONZORA!
- Mada, Ovi drugi (partizani) imaju Toleta i Co. tako da im sponozr nije ni potreban! Ili im je FSS sponzor! :\ E to je ono sto je smesno!

badem

pre 12 godina

"Crvena zvezda će od svog generalnog sponzora Gasproma dobiti dva miliona evra mimo ugovora za pojačanja za narednu sezonu"
Znaci, 2 mil. + novac za pojacanja predvidjen ugovorom. Malo li je?
Do ove godine, ni 2 miliona nismo imali, a sad nam je mali i bonus u tom iznosu. Nemoj da smo pohlepni.

Statisticar

pre 12 godina

@ Vasa
Postali ste vec izlizani sa tim komentarima . A sta je bio Belodedic isto sto i danas Subotic ili Kuzmanovic, Ljuboja ili Ergic.. Sta je po narodnosti Slobodan Marovic a ostali koje si naveo drzavljani Jugoslavije a nacionalnosti hrvatske ili makedonske. Samo vi jugosloveni nemojte o tome. Sta su bili Bobek, Belin, Cajkovski, Zebec, Jusufi, Vokri, Omerovic i jos na desetine takvih . Sajt FK Partizan ( igraci)

Osnovani u Zagrebu 1945!

pre 12 godina

Dobro je, tu su i dalje kompleksaski komentari navijaca kluba kji nikad nista nije osvojio van svog sela (i nema izgleda da ce ikad osvojiti, sem ako bas Tole ne postane predsednk UEFA). Zabrinuo bih se da ih nema, to bi znacilo da su prestali da misle o nama. Ovako je sve u redu.

Da parafraziram poruku navijaca Junajteda sa meca sa Celsijem - "Tearing your minds apart since 1991".

AtP

pre 12 godina

Nema nista od onog maikona sto se spominjao. Na poziciji stopera dolazi kufre i produzice se pozajmica za cosica. U veznom redu su trenutno najinteresantniji erik flores iz flamenga koji ima rambovu preporuku, a alternativa je irene kuaku reprezentativac obale slonovace u mladoj selekciji. U napadu je moguce da dodje do velikog iznenadjenja, jer svi ocekuju strance medjutim lukic ozbiljno razmislja o bivsem igracu sopota davidu radicevicu. Igra spica i glavna odlika mu je brzina mada ga krasi i precizan sut, mali kida trenutno u vozdovcu i predstavljao bi osvezenje u napadu jer dugo zvezda nije imala klasicnog golgetera.

hrkljus

pre 12 godina

Mnogi i ne procitaju vijest kako treba a komentarisu. "Crvena zvezda će od svog generalnog sponzora Gasproma dobiti dva miliona evra MIMO ugovora za pojačanja za narednu sezonu."
Dakle, ne racunaju se pare iz osnovnog ugovora sa Gaspromom, prihod od prodaje igraca, drugi sponzorski ugovori..., tako da ce biti vise od 2 miliona evra za dovodjenje igraca.
Volio bih i ja da je to mnogo vise, ali ukoliko prodamo 5-6 igraca na koje Robi ne racuna mogla bi to bit solidna suma>

Milos BK

pre 12 godina

Ja ne razumem ove zloslutne komsije, pa lepo pise MIMO ugovora , dodajte na to deo od sponzorskog ugovora , pa i neki igrac ce otici , bice to fina cifra (siguran sam i veca nego ona koju ce djura odvojiti od para iz LS za pojacanja), a na kraju krajeva pogledajte evandra i borhu , za nasu ligu fenomenalna pojacanja , a mislim da zajedno nisu kostali vise od 700-800 hiljada, kamo srece da su nam svi tako jeftini,a tako dobri...

Igor

pre 12 godina

Zar je moguce da ste toliko nepismeni da niste procitali ili shvatili da Zvezda dobija 2 miliona MIMO vec dogovorenih novcanih sredstava ugovorom! To znaci 6+2=8!

XXL Grobar

pre 12 godina

Dobijamo 2 miliona za pojacanja i desetine komentara navijaca Partizana na tu vest. Neprocenjivo! :))
(Piksi sa centra, 15. maj 2011 11:31)

Koliko smeha toliko i komentara a sa vama je smeh zagarantovan.
Sa vama nam je zivot veseliji

mmm da

pre 12 godina

Sa kojim parama i kakav pobednički tim. Partizan dobija u junu od Uefe 7 miliona za učešće u LŠ, i oni sa tim parama neće praviti pobednički tim. Gledaće kako se drugi pojačavaju. Zvezda je u dugovima, Partizan nije, za Zvezdu treba mnogo više para...
(Lazar, 15. maj 2011 14:56)
- Ko zna, mozda i oni nekome duguku, ili su u nekom minusu... I odakle ti to da oni nisu u dugovima! Jel neko iz partizana izaso u javnost i rekao nase finansijsko stanje je stabilno! U plusu smno toliko i toliko para! Nije! Zato se ne zna, da li su u + ili u -... Zna se da duguju Banatu 3mil, nekim Makedoncima 150.000e (sto je sramota ako stvarno nisu u minusu)...

vasa

pre 12 godina

kako bi Dzaja nasao ovde talenta ocas posla, njemu nisu nikad trebali stranci.
(Nikola, 15. maj 2011 11:27)

Da, Dzaja je dovodio samo Srbe: Belodedić, Prosinečki, Savićević, Pančev, Najdoski, Marović... Da nije dovodio ove sa strane nikada ne bi postigao najveći uspeh u srpskom fudbalu!!!

Lazar

pre 12 godina

@ Odlična vest, aj ako Adžić ne ume da sa tim parama napravi pobednički tim, onda predlažem prababu za sportskog direktora! A moskovljanima možete da pošaljete MOLBU ili PREDLOG za Ćosića a ne ZAHTEV... Nije Zvezda ne otesana kao neki iz FSS, pa da zahtevaju bez pokrića.
(Dejan Slovenija, 15. maj 2011 10:55)

Sa kojim parama i kakav pobednički tim. Partizan dobija u junu od Uefe 7 miliona za učešće u LŠ, i oni sa tim parama neće praviti pobednički tim. Gledaće kako se drugi pojačavaju. Zvezda je u dugovima, Partizan nije, za Zvezdu treba mnogo više para...

dzoni

pre 12 godina

ja ne znam zasto su svi ovi sto pametuju nisu pismeni, pise pored dogovorenih (znaci3.8 miliona) dobice jos dve sto znaci ukupno 5.8 miliona za sve one koji ne znaju da citaju....

Ivan_Nish

pre 12 godina

Nadam se da ce biti dovoljno da se ne izblamirate od tamo nekih nizerazrednih timova u 1. mecu Lige evrope...a sta ga znas, mozda sledece sezone cak i konkurisete Vosi za 2. mesto!
Koliki je dug Salkea bio pre dolaska Rusa za sponzora a koliki je sada?
Izvinjavam se ako moj komentar zvuci provokatorski.

gonzales

pre 12 godina

Zadržati Koromana, Tošića, Milovanovića, Kaluđerovića. Vratiti Pantelića, Žigića, Bastu, Krasića. Uzeti Savića od konkurencije. Strance otpustiti, pa sa tim timom do polufinala lige šampiona.

ja

pre 12 godina

To je bacanje para.Dzaba nam i 22 miliona ako se nastavi ovaj cirkus od lige i kupa! Juce je pocelo potpisivanje peticije igraca jelen super lige i gradjana Srbije da se po zavrsetku ove sezone odmah uruci i pehar i kup partizanu a mi ostali da igramo fudbal. |Nadam se da ce gospoda iz saveza na celu sa Karadzicem to i uraditi,jer je zaista sramota za srbiju kompletno sudjenje i to bas uvek kada zagusti a o finalu kupa sramota je i pisati na ovako uglednom SPORTSKOM sajtu!! Dakle ni 22 miliona nece pomoci sve dok se titule i sudije kupuju za stolom. Sportski pozdrav!

dovla

pre 12 godina

tako smo i prosli put dobili milion pa nisamo doveli ni salatu ni bozica... ko ce sad da uzme ovih dva miliona u svoj dzep,lukic ili adzic.kontam da ce da igraju par ne par ovaj put ili ce ih potrositi na saopstenja

Laki mali Princ

pre 12 godina

Lukicu hvala na svemu, ali vreme je da odes. Ucinio si dosta dobrog u jednom haoticnom vremenu za klub, no CZ treba bolje i ozbiljnije resenje na toj i drugim funkcijama.
Zato, hvala i dovidjenja.

PS: Iskreno, i 200 miliona je njima malo.

Kalimero

pre 12 godina

I da nikada ne osvojimo ligu,da partizan osvaja 1000000 godina,uvek cu voleti samo jedan klub RED STAR BELGRADE...POZZZ DELIJAMA
(macan, 15. maj 2011 10:45)

Daj, poštedi nas tih parola iz 50ih!!! Ovde se priča o dva miliona za koje nemožeš kupita ama baš ništa u današnje vreme, apsolutno ništa!

deki

pre 12 godina

Salke 04 imao dug 20 miliona eura ,zatim je stigao Gasprom kao sponzor i kako pisu juce novine u nemackoj sada im je dug 155 mil.eura ...slicnost sa cz nije slucajna ..isti ce biti kraj..jako tuzan..

Zare

pre 12 godina

Ko sa gaspromom tikve sadi na kraju nadrlja. Uskoro ce se videti kako to gasprom daje pare, ili ce morati da se kupe neki "njihovi" igraci, ili na neki drugi nacin to morati da se vrati , tesko oni daju pare na lepe oci

gonzales

pre 12 godina

Zadržati Koromana, Tošića, Milovanovića, Kaluđerovića. Vratiti Pantelića, Žigića, Bastu, Krasića. Uzeti Savića od konkurencije. Strance otpustiti, pa sa tim timom do polufinala lige šampiona.

XXL Grobar

pre 12 godina

Dobijamo 2 miliona za pojacanja i desetine komentara navijaca Partizana na tu vest. Neprocenjivo! :))
(Piksi sa centra, 15. maj 2011 11:31)

Koliko smeha toliko i komentara a sa vama je smeh zagarantovan.
Sa vama nam je zivot veseliji

vasa

pre 12 godina

kako bi Dzaja nasao ovde talenta ocas posla, njemu nisu nikad trebali stranci.
(Nikola, 15. maj 2011 11:27)

Da, Dzaja je dovodio samo Srbe: Belodedić, Prosinečki, Savićević, Pančev, Najdoski, Marović... Da nije dovodio ove sa strane nikada ne bi postigao najveći uspeh u srpskom fudbalu!!!

Dejan Slovenija

pre 12 godina

Odlična vest, aj ako Adžić ne ume da sa tim parama napravi pobednički tim, onda predlažem prababu za sportskog direktora! A moskovljanima možete da pošaljete MOLBU ili PREDLOG za Ćosića a ne ZAHTEV... Nije Zvezda ne otesana kao neki iz FSS, pa da zahtevaju bez pokrića.

Ivan_Nish

pre 12 godina

Nadam se da ce biti dovoljno da se ne izblamirate od tamo nekih nizerazrednih timova u 1. mecu Lige evrope...a sta ga znas, mozda sledece sezone cak i konkurisete Vosi za 2. mesto!
Koliki je dug Salkea bio pre dolaska Rusa za sponzora a koliki je sada?
Izvinjavam se ako moj komentar zvuci provokatorski.

Pedja J7

pre 12 godina

Daj Bože da dovedu 2 igrača za po milion evra, ne ko ranije 10 novih, pa se ne zna ni ko će da igra, ni koju poziciju, a kvalitet igrača 0!

eee

pre 12 godina

pa zar nije bilo 6 do pre neki dan? HAHAHHAHAHHAHAAHAHAHA
(HAHAHHAHA, 15. maj 2011 12:00)

- Pa nije bilo 6 vec, ce sve ukupno Zvezda dobiti od glavnog sponzora 2,7mil po ugivoru i ovih 2mil... Sto mu dodje 4,7mil! Od glavnog sponzora dosta! Za razliku od nekih mi makar imamo glavnog SPONZORA!
- Mada, Ovi drugi (partizani) imaju Toleta i Co. tako da im sponozr nije ni potreban! Ili im je FSS sponzor! :\ E to je ono sto je smesno!

Nikola

pre 12 godina

Ovo je katastofa sta ce nam skup igrac u odbrani, Srbija je puna talenata za odbranu u svakom sportu a pogotovu u fudbalu. Problem je sto su za sportska pitanja u Zvezdi totalne neznalice da vidis kako bi Dzaja nasao ovde talenta ocas posla, njemu nisu nikad trebali stranci. Ako bas mora stranac sve pare treba dati na napadaca ili nekog organizatora igre.

AtP

pre 12 godina

Nema nista od onog maikona sto se spominjao. Na poziciji stopera dolazi kufre i produzice se pozajmica za cosica. U veznom redu su trenutno najinteresantniji erik flores iz flamenga koji ima rambovu preporuku, a alternativa je irene kuaku reprezentativac obale slonovace u mladoj selekciji. U napadu je moguce da dodje do velikog iznenadjenja, jer svi ocekuju strance medjutim lukic ozbiljno razmislja o bivsem igracu sopota davidu radicevicu. Igra spica i glavna odlika mu je brzina mada ga krasi i precizan sut, mali kida trenutno u vozdovcu i predstavljao bi osvezenje u napadu jer dugo zvezda nije imala klasicnog golgetera.

Osnovani u Zagrebu 1945!

pre 12 godina

Dobro je, tu su i dalje kompleksaski komentari navijaca kluba kji nikad nista nije osvojio van svog sela (i nema izgleda da ce ikad osvojiti, sem ako bas Tole ne postane predsednk UEFA). Zabrinuo bih se da ih nema, to bi znacilo da su prestali da misle o nama. Ovako je sve u redu.

Da parafraziram poruku navijaca Junajteda sa meca sa Celsijem - "Tearing your minds apart since 1991".

Lazar

pre 12 godina

@ Odlična vest, aj ako Adžić ne ume da sa tim parama napravi pobednički tim, onda predlažem prababu za sportskog direktora! A moskovljanima možete da pošaljete MOLBU ili PREDLOG za Ćosića a ne ZAHTEV... Nije Zvezda ne otesana kao neki iz FSS, pa da zahtevaju bez pokrića.
(Dejan Slovenija, 15. maj 2011 10:55)

Sa kojim parama i kakav pobednički tim. Partizan dobija u junu od Uefe 7 miliona za učešće u LŠ, i oni sa tim parama neće praviti pobednički tim. Gledaće kako se drugi pojačavaju. Zvezda je u dugovima, Partizan nije, za Zvezdu treba mnogo više para...

Igor

pre 12 godina

Zar je moguce da ste toliko nepismeni da niste procitali ili shvatili da Zvezda dobija 2 miliona MIMO vec dogovorenih novcanih sredstava ugovorom! To znaci 6+2=8!

Statisticar

pre 12 godina

@ Vasa
Postali ste vec izlizani sa tim komentarima . A sta je bio Belodedic isto sto i danas Subotic ili Kuzmanovic, Ljuboja ili Ergic.. Sta je po narodnosti Slobodan Marovic a ostali koje si naveo drzavljani Jugoslavije a nacionalnosti hrvatske ili makedonske. Samo vi jugosloveni nemojte o tome. Sta su bili Bobek, Belin, Cajkovski, Zebec, Jusufi, Vokri, Omerovic i jos na desetine takvih . Sajt FK Partizan ( igraci)

mmm da

pre 12 godina

Sa kojim parama i kakav pobednički tim. Partizan dobija u junu od Uefe 7 miliona za učešće u LŠ, i oni sa tim parama neće praviti pobednički tim. Gledaće kako se drugi pojačavaju. Zvezda je u dugovima, Partizan nije, za Zvezdu treba mnogo više para...
(Lazar, 15. maj 2011 14:56)
- Ko zna, mozda i oni nekome duguku, ili su u nekom minusu... I odakle ti to da oni nisu u dugovima! Jel neko iz partizana izaso u javnost i rekao nase finansijsko stanje je stabilno! U plusu smno toliko i toliko para! Nije! Zato se ne zna, da li su u + ili u -... Zna se da duguju Banatu 3mil, nekim Makedoncima 150.000e (sto je sramota ako stvarno nisu u minusu)...

Kiko, dođeš mi 4200

pre 12 godina

Crvena zvezda će od svog generalnog sponzora Gasproma dobiti dva miliona evra mimo ugovora za pojačanja za narednu sezonu, prenosi “Sportski žurnal”.

Ovako glasi prva rečenica, ali buljuk polupismenih komentatora ne može ni to savladati. Da pojasnim, to su dva miliona mimo ugovora! MIMO UGOVORA!!! Kapirate? A to što u današnjem svetu, kao ne možeš s dva miliona ništa, to izjavljuju ljudi koji su se navikli da na 'menadžeru' izigravaju Fergusona, pa sami sebi tepaju Ser Voja, Ser Šone ili Ser Kiza. S druge strane,još mi je nejasnije ismevanje ta dva miliona, dok nemaš za pivo, a tata i mama ti uplaćuju internet. Ovo je Srbija, ljudi, dva miliona su 'big daddy' kinta, a niko odavde, osim vas, nije ufurao da će se financijski ikad moći nositi s ozbiljnim pretendentima u Evropi. To može samo na 'menadžeru', u stvarnom životu, niti je, niti će!

hrkljus

pre 12 godina

Mnogi i ne procitaju vijest kako treba a komentarisu. "Crvena zvezda će od svog generalnog sponzora Gasproma dobiti dva miliona evra MIMO ugovora za pojačanja za narednu sezonu."
Dakle, ne racunaju se pare iz osnovnog ugovora sa Gaspromom, prihod od prodaje igraca, drugi sponzorski ugovori..., tako da ce biti vise od 2 miliona evra za dovodjenje igraca.
Volio bih i ja da je to mnogo vise, ali ukoliko prodamo 5-6 igraca na koje Robi ne racuna mogla bi to bit solidna suma>

badem

pre 12 godina

"Crvena zvezda će od svog generalnog sponzora Gasproma dobiti dva miliona evra mimo ugovora za pojačanja za narednu sezonu"
Znaci, 2 mil. + novac za pojacanja predvidjen ugovorom. Malo li je?
Do ove godine, ni 2 miliona nismo imali, a sad nam je mali i bonus u tom iznosu. Nemoj da smo pohlepni.

dzoni

pre 12 godina

ja ne znam zasto su svi ovi sto pametuju nisu pismeni, pise pored dogovorenih (znaci3.8 miliona) dobice jos dve sto znaci ukupno 5.8 miliona za sve one koji ne znaju da citaju....

Milos BK

pre 12 godina

Ja ne razumem ove zloslutne komsije, pa lepo pise MIMO ugovora , dodajte na to deo od sponzorskog ugovora , pa i neki igrac ce otici , bice to fina cifra (siguran sam i veca nego ona koju ce djura odvojiti od para iz LS za pojacanja), a na kraju krajeva pogledajte evandra i borhu , za nasu ligu fenomenalna pojacanja , a mislim da zajedno nisu kostali vise od 700-800 hiljada, kamo srece da su nam svi tako jeftini,a tako dobri...