Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.05.2011.

19:25

Vidić za B92: "Barsa je favorit"

Mančester junajted nalazi se samo bod od nove titule u Premijer ligi, a jedan od ključnih igrača u ekipi Ser Aleksa Fergusona je kapiten Nemanja Vidić.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U intervjuu za B92, Vidić je pričao o tom ključnom duelu sa Čelsijem, o predstoječem finalu Lige šampiona protiv Barselone, časti koja mu je ukazana dobijanjem kapitenske trake jednog od najvećeg kluba na svetu, o čestim spekulacijama o njegovom odlasku iz Mančestera, te šansama Srbije u kvalifikacijama za EP.

Mančester junajted je u jednom trenutku ima 11 poena prednosti od prvih pratilaca u Premijer ligi, ali je sa nekoliko loših rezultata doveo u pitanje prvo mesto. Međutim, u direktnom obračunu sa glavnim rivalom Čelsijem, doneo je pobedu i potreban mu je još jedan bod za trofej.

“Veliki je pritisak bio. Ova utakmica je odlučivala ko će biti prvak, iako još ništa nije završeno. U slučaju pobede Čelsija sigurno je da bi oni imali veliku šansu da osvoje trofej. Kada su takve utakmice u pitanju, sigurno je da su golovi izuzetno važni i meni lično, kao i za tim“, izjavio je Vidić za B92, dan posle velike pobede na “Old Trafordu“.

Kompletan razgovor sa Nemanjom Vidićem pročitajte u našoj rubrici INTERVJUI.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve