Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.04.2011.

17:59

Nikolovski: "Šokirani smo, sramota"

Portparol Zvezde Marko Nikolovski reagovao je u ime kluba povodom snimka na kojem trener Partizana Aleksandar Stanojević peva uvredljive pesme na račun rivala.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Nikolovski kaže da su u ’crveno-belom’ taboru snimak videli još u subotu uveče i dodaje:

„Zaista smo šokirani, mislimo da je to sramotno ponašanje jednog pedagoga i čoveka koji je do sada sebe predstavio u javnosti kao proevropskog trenera koji ume da se ponaša i kojem je svaka reč odmerena. Posle gledanja snimka, izgledalo je kao da su sve maske pale".

„Mi se trudimo da se ponašamo fer i korektno, da naš trener čestita pobedniku kada pobedi i da bude dostojanstven i u pobedi i u porazu, a drugi neka vode računa o svojoj slici u javnosti“, dodao je Nikolovski.

PR ’crveno-belih’ kaže da Crvena zvezda nema zvanične mehanizme reagovanja i dodao:

„Možemo samo da damo svoj stav, a ja to sada činim u ime kluba. Postoje organi takmičenja koji navodno brinu o svemu uključujući i ponašanje, pa neka oni vode računa o tome što se dogodilo. Nadam se da to nije zvaničan stav Partizana, s obzirom da se snimak pojavio na njihovom zvaničnom sajtu. Nadamo se da je to gest pojedinca, ali ipak, taj pojedinac je trener, što ima posebnu težinu. Malo je sve to bljutavo i ostavlja glup ukus u ustima“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

189 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve