Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.04.2011.

14:31

Đurić: "Neprimereno ponašanje"

Predsednik FK Partizan Dragan Đurić rekao je za B92 da je ponašanje trenera Aleksandra Stanojevića posle 140. derbija neprimereno.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trener ’crno-belih’ je nakon pobede protiv 'crveno-belih' zajedno sa ostalim igračima vređao Crvenu zvezdu u svlačionici.

„Neprimereno je da trener jednog velikog kluba kao što je Partizan tako nešto peva i da to pri tome vidi cela sportska javnost, ali moramo imati u vidu da je Aleksandar Stanojević mlad trener da nije sklon ekcsesima niti je do sada pravio bilo kakve slične incidente.“

„Takođe, u pitanju je bio ’večiti derbi’ koji je odlučivao prvaka, plus atmosfera pred derbi koja je stvarana i koja je, između ostalog, bila uperena protiv našeg trenera i kluba, tako da je pretpostavljamo bila reakcija i na sve to. Onaj ko je stavio ovaj snimak na naš zvanični sajt zbog toga će odgovarati“, rekao je Đurić za B92.



Izvinjenje je uputio i Aleksandar Stanojević.

„Ja se najiskrenije izvinjavam za moje ponašanje u svlačionici posle derbija, za svu euforiju koja se dešavala. Izvinjavam se, jer trener Partizana ne sme da reaguje na takav način. Međutim, ja sam rekao da sve ovo što se dešavalo u poslednje vreme, banalizovanje rezultata od strane protivnika, priča koja je išla vezano za nas gde je meni kao jednom mladom čoveku izazvalo neke emocije i ja sam pogrešno reagovao u tom trenutku. Žao mi je i stvarno se još jednom izvinjavam za moje postupke“, rekao je trener ’crno-belih za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

225 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu