Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.03.2011.

12:22

Stanojević: "Bekvalac adut Hajduka"

Trener Partizana Aleksandar Stanojević očekuje težak meč protiv Hajduka, i ocenio da je glavni adut rivala iskusni trener Dragoljub Bekvalac.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"U sredu ćemo u Kuli pokušati da dodjemo do svoje prepoznatljive igre i nadam se da ćemo iskoristiti sve slabosti Hajduka. Možda će biti nekih promena u odnosu na prošlo kolo".

"Naša želja za osvajanje titule ne može da bude manja od njihove za opstanak u ligi", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare na stadionu u Humskoj.

Hajduk je prošlog vikenda osvojio bod na gostovanju kod Slobode Sevojno, a i dalje se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli Super lige.

"Hajduk igra agresivnije i napadaju protivnika visoko. Imaju veoma iskusnog trenera Bekvalca i znam da nam neće dozvoliti da se razigramo. Očekujem čvrstu utakmicu, uz izuzetno agresivnu igru", naveo je Stanojević.

Trener crno-belih sutra neće moći da računa na igrača sredine terena Sašu Ilića zbog žutih kartona, a manje probleme sa povredom imao je i štoper Mladen Krstajić.

"To su važni igrači za nas, ali imamo zamenu za svakog fudbalera. Krstajić bi ipak trebalo da igra. U ovom trenutku kandidati da zamene Ilića su Nemanja Tomić i Darko Brašanac. Prednost, ipak, ide Tomiću zbog iskustva", kazao je on.

Partizan trenutno ima pet bodova više od Crvene zvezde i osam više od trećeplasirane Vojvodine.

"Imamo težak raspored u prvih sedam kola prolećnog dela šampionata. Mislim da se u ovom periodu odlučuje trka za titulu. Ipak, dobro je što oba konkurenta za titulu dočekujemo na svom stadionu", zaključio je Stanojević.

Utakmica 17. kola Superlige Hajduk - Partizan igra se od 14 sati na stadionu u Kuli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu