Nova vest
Fudbal

Nedelja, 09.01.2011.

10:26

Dragan Đurić: "Kakav crni Beč"

Predsednik Partizana Dragan Đurić nazvao je ideju o odigravanju Superkupa u Beču "suludom" i rekao da klub koji vodi "na to ne pristaje".

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

"Prvo, zašto da se uopšte igra u Beču," rekao je za zurnal.rs Đurić.

"Takva ideja je suluda i njena realizacija samo bi donela korist mešetarima iz agencije koja bi organizovala susret, dok bi klubovi bili skrajnuti i to je razlog zbog kojeg Partizan na to ne pristaje."

Dan ranije najavljena je mogućnost da se Superkup ili 'večiti derbi' odigra u Beču a da klubovima pripadne suma od 50.000 evra. Vrednost moguće nagrade predsednik 'crno-belih' nazvao je smešnom.

"Šta znači 50.000 evra? Zar to ne deluje potcenjivački za institucije kakve su Partizan i Crvena zvezda? Možda bismo pristali da se igra u Beogradu i da nagrada bude minimum 150.000 evra, ali ovako ne," kaže Đurić a prenosi zurnal.rs, "Ne želimo da igramo u Beču, niti pristajemo na nagradu od 50.000 evra. Ako to hoće ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije i sponzori neka igraju međusobno."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve