Nova vest
Fudbal

Subota, 08.01.2011.

23:35

Prosinečki: “Salata je prioritet”

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da je dovođenje Kornela Salate prioritet ‘crveno-belih’, pišu “Večernje novosti”.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Prosinečki smatra da će postojeći igrački kadar, sa pojačanjima Evandrom, Borhom, Salatom i Božićem biti dovoljno konkurentan na proleće.

Trener Crvene zvezde rekao je da je plan priprema spreman i da će spisak igrača za desetak dana biti skraćen sa 35 na 25 fudbalera.

Plan je napravljen, od ponedeljka ćemo u tih sedam dana prvo uraditi sve testove, kako medicinske tako i one koji će nam pokazati parametre trenutne fizičke pripremljenosti. A pravi rad nas očekuje tek u Budvi od 17. januara”, rekao je Prosinečki.

Prosinečki je najavio skraćivanje spiska pred odlazak u Budvu.

Počećemo svi prvih sedam dana, ali u Budvu vodim 25 igrača. Od starta moramo znati sa čim raspolažemo”, rekao je trener Zvezde.

Prosinečki je izrazio zadovoljstvo prelaznim rokom.

Ako zaokružimo dolazak Božića i Salate u toku ove nedelje, a sve su najave da ćemo uspeti u tome, biću zadovoljan. Volkov nažalost otpada, ali i dalje smatram da je odličan igrač, savremen, koji bi nam bio pojačanje. Evandro i Borha imaju kvalitet, a Božić i Salata ne dolaze da popune broj već da igraju”, rekao je.

Hrvatski stručnjak je rekao da je dovođenje štopera Salate prioritet.

Nemamo štopera i on je zaista za nas najbolje rešenje. Radi se o slovačkom reprezentativcu, veoma kvalitetnom igraču sa kojim bismo rešili problem u poslednjoj liniji. Vilotićev povratak je još neizvestan i zato nam je potreban Salata”, rekao je Prosinečki.

Ipak, Prosinečki će sve igrače imati na raspolaganju tek za nekoliko dana.

Kolumbijac Kristijano Borha ima problema sa tranzitnim vizama i stiže tek u sredu. Ostali će se pojaviti na prozivci, mada se nikad ne zna kad su Brazilci u pitanju. Evandro stiže u nedelju u podne, Isah i Adi će preko Pariza, a iz drugog pravca dolaze Savio i Kadu”, rekao je trener ‘crveno-belih’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve