Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.12.2010.

18:04

Inter pregovara sa Kapelom

Uprava Intera počela je pregovore sa selektorom reprezentacije Engleske Fabijom Kapelom oko mogućeg preuzimanja trenerskog posla u tom klubu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Uprava Intera nije naročito zadovoljna rezultatima i radom trenera Rafaela Benitesa, pogotovo posle poraza u poslednjoj utakmici grupne faze takmičenja u LŠ od Verdera (0:3).

Predsednik Intera Masimo Morati zbog toga traži moguće zamene za Španca, a list Korijere delo sport naveo je da su pojedini članovi uprave italijanskog šampiona kontaktirali Kapela.

Kapelo se nalazi pod velikim pritiskom u Engleskoj zbog rane eliminacije sa Svetskog prvenstva.

Mediji navode da je Kapelo najozbiljniji kandidat, ali pominju se i Dijego Simeone, Valter Zenga, Leonardo, kao i trener Barselone Pep Gvardiola.

Morati je rekao da se oseća "izdanim" posle poraza od Verdera.

"Benites mora da pokaže karakter, ili nećemo ništa osvojiti. Osećam se izdanim, kao i uvek posle poraza. Više nema izgovora. Moramo da osvojimo Svetsko klupsko prvenstvo", rekao je Morati, ali nije želeo da pojasni da li će u slučaju neuspeha na Svetskom klupskom prvenstvu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima Benites biti otpušten.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve