Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.11.2010.

18:43

Toti propušta derbi protiv Lacija

Kapiten Rome Frančesko Toti propustiće veliki rimski derbi protiv Lacijai platiće još 20 hiljada evra zbog isključenja na meču sa Lećeom u subotu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Vučica" je dobila meč devetog kola Serije A sa 2:0, a Toti je posle sukoba sa Rubenom Oliverom isključen u 77. minutu utakmice.

Prilikom izlaska sa terena Toti je pokušao da se fizički obračuna sa Oliverom koji je takođe isključen, ali su redari i igrači Rome reagovali na vreme.

Toti je mogao da dobije i znatno „težu“ kaznu, ali je i propuštanje derbija prestonice verovatno dovoljno dobra opomena za heroja Rome.

Derbi se igra u nedelju, a ekipe se nalaze u različitim raspoloženjima. Lacio će u duel sa omrznutim rivalom ući sa prvog mesta na tabeli sa četiri boda prednosti ispred šampiona Intera koji je drugoplasirani. Roma je tek deveta sa devet bodova zaostatka za „nebesko plavima“.

Rimljane u sredu očekuje i duel četvrtog kola Lige šampiona protiv Bazela u Švajcarskoj, a „vučica“ i u taj meč ulazi pod pritiskom jer je izgubila na „Olimpiku“ od istog rivala pa bi je novi poraz udaljio od plasmana u sledeću fazu. U grupi su još Bajern koji iz tri meča ima maksimalnih devet bodova, te Kluž koji kao Roma i Bazel ima tri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve