Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.10.2010.

20:43

Lav Derbi Fantasy - osvrt

Pred vama je prvo kolo naše Lav Derbi Fantasy igre.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Iako vam je ova igra u osnovi poznata još od prošle godine, želimo da vam pomognemo da budete još uspešniji.

Proteklog vikenda nekoliko srpskih fudbalera upisalo se u strelce za svoje klubove, od kojih su neki duboko ’van radara’ igračima našeg (i vašeg) Lav Derbi Fantasy-ja.

Naime, golove su, između ostalih, postigli Nikola Žigić i Zdravko Kuzmanović koji su bili čest izbor naših igrača. Žigića u svom timu ima 21,3% učesnika, dok se Kuzmanović nalazi u neznatno više timova – 21,9%.

Ipak, pored dvojice reprezentativaca Srbije, uspešni su bili i Nenad Đorđević, bivši kapiten Partizana, Miroslav Radović i Ivan Ergić. Ipak, malo igrača se odlučivalo za pomenuti trio koji je prilično redovan u svojim klubovima. Đorđevića i Ergića u svojim timovima ima 1,1% igrača, a Radovića samo 0,8%.

Ono što je verovatno uticalo na izbor jeste to da su sva trojica relativno skupi igrači, ali su i cene formirane prema tome koliko neko redovno igra, što je i osnov za dobijanje poena u igri. Dakle, „ime“ ne igra toliku ulogu, već isključivo ono što se vidi na terenu, koja god liga bila u pitanju, bitan je samo učinak.

Među najpopularnijim izborima nalaze se vezni igrač Inđije Zoran Janković koga je, verovatno zbog niske cene, uzelo čak 73,4% klubova. Vojo Ubiparip iz Spartaka i Marko Vešović iz Crvene zvezde su takođe među popularnijima (34,2% i 28,3%), a veći deo igrača birao je i Aleksandra Ignjovskog koji nastupa za Minhen 1860 i koji vredi 6 miliona.

Ovim želimo da vas ohrabrimo da malo istražujete ko to, od manje poznatih imena, često i uspešno igra za svoje klubove i samim tim može redovno da vam donosi poene.

Naravno, pre svega pročitajte pravila, koja su se ove godine, zbog promenjene tematike igre promenila.

Igrajte se sa nama!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve