Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.10.2010.

10:47

Žurnal: "Drastična kazna za Orlove"

Utakmica Italija – Srbija biće registrovana 3:0 u korist domaćina.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

„Orlovima“ će se oduzeti tri boda, a naredna tri meča igraće kao domaćini bez prisustva publike.

Disciplinska komisija UEFA zvanično će objaviti odluku u petak, a „Sportski žurnal“ je saznao da srpsku reprezentaciju očekuju navedene kazne.

Dobra stvar je da Srbija neće biti diskvalifikovana iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine, ali joj zato ostaje samo teoretska šansa za plasman na završni turnir.

Do kraja kvalifikacija Srbija će kod kuće igrati bez navijača – 25. marta protiv Severne Irske, 6. septembra protiv Farskih ostrva i 7. oktobra protiv Italije.

Uzalud je Fudbalski savez Srbije ukazivao na brojne propuste organizatora, koji su u velikoj meri uticali na konačni ishod, slali izveštaj na 200 strana u Nion, razgovarali sa predsednikom evropske kuće fudbala Mišelom Platinijem. Ispostavilo se da je kazna veća nego od one koju je predlagao disciplinski inspektor UEFA Žan Samjuel Leuba, a koju su priželjkivali Italijani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

165 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve