Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.10.2010.

23:21

Voša stipendirala 9 omladinaca

U skladu sa davno proklamovanom politikom lansiranja igrača iz sopstvene omladinske škole, FK Vojvodina je potpisala ugovore sa devetoricom omladinaca.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Talentovani omladinici su u pres centru FC “Vujadin Boškov” potpisala stipendijske ugovore.

Istovremeno, novosadski klub je suspendovao na jednu utakmicu prvotimca Marija Đurovskog zbog nesportskog ponašanja na susretu sa OFK Beogradom.

U prisustvu predsednika FK Vojvodina Ratka Butorovića, generalnog sekretara Radisava Rabrenovića, sportskog direktora Miodraga Pantelića i svojih roditelja, stipendijske ugovore su potpisali: Marko Poletanović, Ivan Mejić, Nemanja Radoja, Aleksandar Jovanović, Bojan Nastić, Milovan Petrić, Dejan Meleg, Milan Spremo i Aleksa Bajić

Nekoliko igrača iz omladinske škole FK Vojvodina, koju vodi direktor Branislav Novaković, već su debitovali za prvi tim, a takođe su i članovi reprezentativnih selekcija Srbije.

Đurovski zbog kazne propušta Lav Kup

Trener Vojvodine Zoran Milinković saopštio je na konferenciji za štampu da za narednu kup utakmicu protiv Srema iz Jakova ne računa na Marija Đurovskog.

Razlog izostavljanja veziste je nesportsko ponašanje na utakmici protiv OFK Beograda. U 62. minutu prilikom izlaska sa terena, nezadovoljan što je zamenjen, Đurovski je neprimernim gestikulacijama pokazao šta misli o potezu trenera i demonstrativno otišao u svlačionicu ne sačekavši kraj susreta na klupi, što je uobičajeno.

Prema rečima Milinkovića, pored izostavljanja iz takmičarskog pogona, Đurovskom će UO Vojvodine prema disciplinskom pravilniku kluba odrediti i novčanu kaznu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve