Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.08.2010.

09:19

JSL: Dužnici pred kaznom

Komesar za takmičenje Jelen Super lige Branislav Delić najavio je sankcije za klubove koji još uvek nisu izmirili obaveze prema drugim klubovima i igračima.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Svi rokovi za isplaćivanje dugova su prošli, ali nekoliko klubova još uvek nije ispoštovalo konačne odluke Komisije za žalbe

„Nepoštovanje odluka podleže dodatnim sankcijama. Mislim da su dužnici poslednji put upozoreni, a dobili su još par dodatnih dana da podnesu izveštaj“, rekao je komesar za takmičenje Branislav Delić.

Na udaru su četiri člana Super lige.

Crvena zvezda pored potraživanja Nikole Lazetića ima neke obaveze i prema Teleoptiku. Vojvodina mora da isplati trenera Dragoslava Stepanovića, kao i Inđija bivšeg šefa stručnog štaba Milana Đuričića. Ostaje na kraju da Čukarički završi priču oko bivšeg igrača Alberta Nađa“, rekao je Delić.

Delić je izjavio da ni poslednje upozorenje još uvek nije urodilo plodom.

Ostao je poslednji korak ukoliko se bude odugovlačilo, a prema postojećem pravilniku, pored dodatne novčane kazne, postoji i mogućnost oduzimanja bodova. Ipak, očekujem da sve bude poznato do kraja nedelje“, rekao je Delić.

Delić je napomenuo da je bilo problema sa gostujućim navijačima na utakmici Inđija – Crvena zvezda.

Pored korišćenja pirotehnik, slomljena je i zaštitna ograda. Oba kluba su odgovorna i pored želje domaćina da sve bude dobro organizovano“, izjavio je Delić.

Jedinu primedbu na suđenje za vikend imalo je Smederevo u Jagodini tako da će se pod lupom naći glavni arbitar susreta, Marko Popović iz Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve