Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.08.2010.

18:16

Partizan potpisao i Babovića

Vezni fudbaler Stefan Babović potpisao je dvogodišnji ugovor sa šampionom Srbije Partizanom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Bivši fudbaler OFK Beograda, Nanta i Fejnorda posle četiri godine vratio se u Humsku i pojačao konkurenciju na sredini terena "crno-belih".

Babović je ovoga leta postao slobodan igrač posle pozajmice u Fejnordu, a sve vreme je trenirao sa igračima Aleksandra Stanojevića.

23-godišnji igrač već je nastupio za Partizan ovoga leta, na prijateljskom meču protiv PAOK-a u Solunu odigrao je drugo poluvreme umesto Saše Ilića.

Babović je za Partizan igrao od 2004-2006 godine, i na 36 utakmica postigao četiri gola. Potom je napustio klub koji nije računao na njega i dve godine igrao za OFK Beograd, a onda prešao u Francusku u Nant koji je tada bio drugoligaš. Poslednju sezonu proveo je na pozajmici u Fejnordu koji nije želeo da otkupi njegov ugovor, pa je postao slobodan igrač.

Babović je odigrao i četiri meča za reprezentaciju Srbije.

Babović je još jedan u nizu fudbalera Partizana koji se vratio u Humsku. Mladen Krstajić je došao da završi karijeru u "crno-belom" dresu, a potom su usledili povratci Saše Ilića, Ivice Ilieva, Milana Smiljanića, Ivana Stevanovića i Radiše Ilića.

Ahmed Saladin Said verovatno neće potpisati ugovor sa Partizanom, iako je na poslednjoj proveri u “Zemunelu”, ponovo bio strelac, prenele su "Novosti". Stručni štab "crno-belih" je procenio da Etiopljanin ne bi bio pojačanje za ekipu u ovom trenutku, pa će Saladin morati da potraži novu sredinu za dokazivanje.

Partizan u sredu igra prvi meč plejofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv belgijskog Anderlehta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve