Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.08.2010.

14:17

B92: Fantasy Premijer liga!

Utakmicom između Totenhema i Mančester Sitija počinje dugo iščekivana nova sezona Premijer lige, kao i ovogodišnje izdanje Fantasy Premijer lige na B92!

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kao i prethodne dve godine, kada je naša igra imala preko 10.000 učesnika, i ove sezone imaćete priliku da se isprobate u jednoj od najpopularnijih internet igara.

Podsećamo vas da smo prošle godine uveli mogućnost takmičenja u privatnim ligama, gde ćete u direktnim okršajima sa vašim prijateljima moći da proverite ko je bolji igrač fantasy fudbala.

Takođe, tu je i sms-servis preko kojeg možete da dobijate dnevne ili nedeljne izveštaje i da tako, na veoma jednostavan način, možete da pratite učinak vaših fantasy ekipa.

Naravno, ponovo smo obezbedili nagrade za najbolje učesnike.

Za novo izdanje Fantasy Premijer lige možete da se prijavite preko vašeg postojećeg naloga i šifre, koje ste koristili i prošle sezone. Podešavanja e-maila i šifre možete da promenite ovde.

Igrajte Fantasy Premijer ligu za sezonu 2010-2011!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve