Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.08.2010.

22:20

Đurić: "Mrđa ili stranac"

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić potvrdio je pregovore tog kluba sa novosadskom Vojvodinom oko transfera napadača Dragana Mrđe.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Međutim Đurić je, takođe, istakao da Mrđa nije jedini igrač sa kojim 'crno-beli' trenutno pregovaraju.

„Pregovori se vode tek poslednjih nekoliko dana, a ne nedeljama kao što se pričalo i pisalo. Veliki sam prijatelj sa predsednikom Vojvodine Ratkom Butorovićem, ali sve do nedavno nismo razgovarali na temu transfera Mrđe, rekao je Đurić.

Klubovi su se u načelu dogovorili, ali da bi posao mogao biti završen mora da se utanače još neki detalji. Blizu smo rešenja, ali još uvek ništa nije gotovo. Uostalom, Partizan i na drugim stranama traži pojačanje u napadu. Kao što je Vojvodini u interesu da uzme što više za Mrđu, tako je Partizanu u interesu da plati što manje, vodeći naravno računa o kvalitetu fudbalera. Napadač Vojvodine nije jedini igrač sa kojim trenutno pregovaramo“, dodao je predsednik 'crno-belih', koji nije želeo da otkrije o kom igraču se radi.

Mogu samo da vam kažem da je reč o strancu zvučnog imena. Zbog njega sam u utorak došao u Cirih. Uopšte nije nemoguće da ga dovedemo pre Mrđe“, rekao je on.

Pošto je poslednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona veoma blizu Đurić je istakao da Partizan nema mnogo vremena za vaganje i da odluka mora biti doneta veoma brzo.

Vrlo brzo, u stvari već u sredu bi trebalo da se zna ko je novi napadač Partizana - najavio nam je prvi čovek kluba iz Humske“, najavio je Đurić.

Sa druge strane, ko god da pojača napad ’crno-belih’, Đurić tvrdi da najbolji strelac srpskog prvaka i dosadašnjih kvalifikacija za Ligu šampiona Brazilac Kleo neće napustiti Humsku, barem ne do zime.

Nema tog kluba i te ponude koji bi nam odveli Klea u ovom trenutku. Toliko nam vredi da ga ne bismo dali ni za 10 miliona evra“, jasan je bio Đurić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve