Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.08.2010.

22:39

Još dva Afrikanca u Partizanu?

Fudbaleri Partizana su se u sredu plasirali u četvrto kolo kvalifikacija za LŠ, a ’crno-beli’ su već u četvrtak odigrali prijateljski meč sa Sinđelićem.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Partizan je pobedio rezultatom 3:0, a za klub iz Humske je debitovao Etiopljanin Ahmed Saladin Said.

Napadač je došao u Partizan na probu, a u ’crno-belom’ dresu je debitovao na najbolji mogući način - golom. On je prethodno igrao za ekipu Sent Džordž iz Adis Abebe.

Pored Saida, koji je bio strelac u 23. minutu, golove za Partizan postigli su još i Marko Šćepović, u 30. iz penala, kao i Drpljanin u 80. minutu.

Kako B92 saznaje uprava Partizana pored Saida takođe planira da angažuje fudbalera Helsinkija Mohameda Kamaru, koji je ‘crno-belima’ dao gol u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Vezni fudbaler rođen je 11. novembra 1987. godine u Sjera Leoneu, gde je nastupao za ekipu Kalona, da bi potom prešao u Evropu i finski KuPS.

Još uvek se ne zna šta će biti sa Zoranom Rendulićem, koji je takođe došao na probu u Partizan. Bivši defanzivac francuskog Grenobla bi trebalo da pojača konkurenciju u zadnjoj liniji, gde trener Aleksandar Stanojević ozbiljno računa i na Nastasića i Ostojića.

Da podsetimo uprava Partizana je nedavno odbacila mogućnost da Brazilac Kleo, koji ove sezone igra fantastično (pet golova na četiri meča u kvalifikacijama za LE), napusti Humsku pre decembra. ’Crno-beli’ su najavili da će napadač promeniti sredinu samo u slučaju ’nepristojne’ ponude.

Očekuje se da tada u Partizan dođe i reprezentativac Lilbije Mohamad Zabija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve