Nova vest
Fudbal

Petak, 23.07.2010.

10:19

Sport: Rajevac ostaje selektor Gane

Menadžer selektora Gane Milovana Rajevca, Goran Milovanović, demantovao je pisanje medija da će njegov klijent preuzeti reprezentaciju Srbije, navodi "Sport".

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

„To je dezinformacija. Velika neistina. Rajevac je selektor reprezentacije Gane. Ima validan ugovor“, rekao je Milovanović.

Srpski mediji su prvo naveli kako će Rajevac, u slučaju da se Radomiru Antiću ne poništi kazna od četiri meča, preuzeti Srbiju, a odmah zatim je najavljeno da bi njegov prvi saradnik na klupi ’orlova’ bio Ljupko Petrović.

Rajevcu ugovor sa Ganom ističe 14. avgusta, ali Milovanović tvrdi da se njegov klijent načelno dogovorio o nastavku saradnje.

Važiće i dalje. Milovan i ja smo sa čelnicima FS Gane načelno dogovorili novu saradnju u trajanju od četiri godine“, rekao je Milovanović.

Milovanović je dodao da ne postoji mogućnost da Rajevac ne potpiše novi ugovor sa FS Gane.

Ne može, jer kod njega je reč jača od ugovora. Šta obeća, to i ispuni. Dao je reči tako će biti, tu dileme nema“.

Milovanović je tako odbacio svaku šansu da njegov klijent nasledi Radomira Antića na mestu selektora Srbije.

Ne pada mu na pamet, jer je veliki prijatelj sa kormilarom Srbije. Povrh svega, Antić je još selektor naše reprezentacije. Rajevac se ne petlja u takve kombinacije“, zaključio je Milovanović o dodao da će Rajevac već narednih dana u Akri potpisati novi ugovor sa FS Gane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve