Nova vest
Fudbal

Subota, 17.07.2010.

22:01

Zoran Tošić mora na operaciju

Srpski reprezentativac Zoran Tošić moraće na operaciju meniskusa, ali bi na teren trebalo da se vrati 15 dana posle intervencije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Tošić, koji se nedavno priključio novom klubu, moskovskom CSKA, po povratku sa Svetskog prvenstva u Južnoj Africi je počeo da oseća bolove u kolenu.

Lekari su na pregledima ustanovili da je Tošiću neophodna hirurška intervencija na meniskusu, a ona bi trebalo da bude obavljena sledeće nedelje u Minhenu.

S obzirom na to da je reč o rutinskom zahvatu, Tošić će se vrlo brzo staviti na raspolaganje treneru Leonidu Sluckom. Bivši fudbaler Partizana, Mančester junajteda i Kelna, koji je pre mesec dana prešao u CSKA za 10 miliona evra, stiče pravo igranja za ‘armejce’ 1. avgusta, a u kombinaciji za tim mogao bi da se nađe već sedam dana kasnije protiv gradskog rivala Dinama.

Ruski mediji ne štede pohvale na račun Tošića i njegovog zalaganja na treninzima otkako je u ponedeljak stigao u Moskvu, dok je srpski fudbaler istakao da je lepo prihvaćen u CSKA. Srpski reprezentativac je u prvim izjavama rekao i da je prelazak u Moskvu njegov odličan izbor jer je došao u veliki klub koji se uvek bori za trofeje i igra zapaženu ulogu u evropskim takmičenjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve