Nova vest
Fudbal

Subota, 17.07.2010.

21:28

Siti daje 19 miliona za Kolarova

Mančester Siti je pristao da plati 19 miliona evra Laciju za srpskog reprezentativca Aleksandra Kolarova, prenosi BBC.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

24-godišnji Kolarov, koji je igrao na dve utakmice za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, biće glavni konkurent za mesto u prvoj postavi Vejnu Bridžu.

Kolarov, koga mnogi nazivaju srpski Roberto Karlos, zbog odličnog šuta, bio je na meti mnogih klubova, među kojima su Inter, Juventus i Real Madrid.

Transfer Kolarova u Siti će tek zvanično biti potvrđen, a klub iz Mančestera je u letnjem prelaznom roku već doveo Davida Silvu, Jaja Turea i Džeroma Boatenga.

Kolarov je u redove rimskog kluba došao 2007. godine iz OFK Beograda, a prošle sezone je bio jedan od najboljih igrača bivšeg šampiona Italije.

Eventualni transfer Kolarova u Siti biće drugi najveći transfer nekog srpskog fudbalera u Evropi. Rekord drži Savo Milošević, koga je Parma 2000. godine platila 50 miliona maraka (ekvivalent 25 miliona evra), u okviru kojeg je bilo uključen odlazak dvojice igrača u Saragosu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve