Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.07.2010.

15:10

"Sa puno samopouzdanja na Pjunik"

U prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Partizan u sredu dočekuje šampiona Jermenije Pjunik.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević kaže da će njegovi fudbaleri igrati punom snagom i pokazati želju da već posle prvih 90 minuta obezbede prolaz u narednu rundu.

On je rekao da je siguran da će Pjunik protiv Partizana igrati u izmenjenom sastavu i da će njegov kolega u tim uvesti dvojicu novih igrača koje je klub nedavno angažovao.

"Sa svim problemima koje je Pjunik imao, siguran sam da će dvojica novih igrača nastupiti u Beogradu. Nama je dobro poznat model igre Pjunika i to neće promeniti našu igru", rekao je Stanojević.

Mladi trener Partizana je ponovio da će u ekipi biti i reprezentativac Radoslav Petrović, koji nije prošao cele pripreme sa Partizanom, ali je svojim odnosom na treningu pokazao da je potpuno spreman.

Takva situacija, medjutim, nije sa levim bekom Kizitom, koji je nedavno došao iz Vojvodine, jer u proteklih pola godine nije odigrao nijednu takmičarsku utakmicu.

"Sa Kizitom se ne bih u ovom trenutku kockao, jer je Lazevski u pripremnom periodu sasvim dobro odigrao. Nadam se da će Partizan dobro funkcionisati na toj utakmici", rekao je Stanojević.

Trener Partizana kaže da crno-beli nisu odigrali nijednu premijernu utakmicu u Beogradu da bi trošili energiju ni igračima, ni navijačima.



Kapiten Partizana Mladen Krstajić rekao je da je zadovoljan što će ponovo igrati u Adidasovoj opremi, ali i da se nada da će u njoj završiti karijeru. Bivši reprezentativac se osvrnuo na predstojeću utakmicu sa jermenskim Pjunikom, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Dobro smo radili, koncentrišemo se samo na tu utakmicu i ako Bog da, da uđemo u Ligu šampiona", rekao je Krstajić.

Nekadašnji kapiten „crno-belih“ Saša Ilić smatra da je Partizan favorit u predstojećem meču.

"Ne bežimo od uloge favorita. Mislim da smo fizički dobro spremni i nadam se da ćemo se navijačima odužiti dobrom igrom, na pravi način",
rekao je Ilić.

Defanzivac Partizana, Marko Jovanović je zadovoljan urađenim tokom pripremnog perioda u Austriji, gde su prikupili preko potrebnu snagu pred prvi duel kvalifikacija za Ligu Šampiona protiv Jermenskog Pjunika.



Utakmica između Partizana i Pjunika igra se u sredu od 20,45 časova na stadionu Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve